Вчера, 8 януари, един от последните големи диктатори на планетата

...
Вчера, 8 януари, един от последните големи диктатори на планетата
Коментари Харесай

На рождения ден на Ким Чен Ун - никой не е сигурен на колко години е

Вчера, 8 януари, един от последните огромни диктатори на планетата - Ким Чен Ун, отпразнува 36-тия си рожден ден. Или най-малко светът счита по този начин - тъй като в действителност рожденият ден на севернокорейския деспот не е публично доказан.
Всъщност, с изключение на точната дата, има спор и за точната година. Според разнообразни данни Ким е роден през 1982 година (според публикации в севернокорейски медии), 1983 година (според южнокорейското разузнаване), 1984 година. Кое е вярното, знае единствено стеснен кръг от обкръжението на Ким.
По случай рождения ден на Ким, БГНЕС събра няколко забавни обстоятелството за него:
Баскетболна фикс идея
Ким Чен Ун е буен почитател на баскетбола и е непосредствен другар с някогашната звезда от NBA Денис Родман, който му изпя “Happy Birthday” преди 5 години и получи бурни ръкопляскания от феновете, преди да поведе някогашни американски баскетболисти против тим от Пхенян. Родман постоянно посещава Северна Корея и обществено демонстрира вниманието, което получава от Ким, като го назова " другар до живот ".
Прическата
Прическата на Ким Чен Ун е предмет на доста полемики в медиите, а множеството публицисти не могат да се въздържат и да не извърнат внимание на костюма му в жанр Мао Дзе Дун, очилата му с рогови рамки и най-после – непокътнатата му марка - косата. Той я носи обратно, а в профил е обръсната. Някои медии даже пишат, че водачът се страхувал от фризьори и самичък се подстригвал. В Северна Корея назовават прическата " амбициозна ", а мнозина се пробват да я имитират.
По-висок, по-нисък
След историческата среща сред Ким Чен Ун и президента на Южна Корея Мун Дже-Ин през май, южнокорейски публицисти разгледаха по-подробно обувките на севернокорейския водач, с цел да схванат какъв брой висок е той в действителност.
Ким, за който се смяташе, че е към 170 см, застанал до високия 172 см Дже Ин наподобява с към 2.5 см по-нисък от него. Но специалисти видяха, че от предната страна на обувките на водача са с платформа и евентуално носи специфични стелки, които усилват височината. Така беше позволено, че същинската височина на Ким е 162.5 см.
Модата и Ким
Изглежда Ким е обожател на милитари стила, нормално носейки мрачно или сиво-синьо сако жанр Мао. Но доколкото е известно, единствено един път е сменил почерка си – сиви панталони и необятна, бяла тениска и сламена шапка.
Селфи, апелирам
От известно време е съвременно хората да си вършат селфита, само че за първи път Ким си направи такова през юни в Сингапур, където се срещна с американския президент Доналд Тръмп. Севернокорейският водач се усмихваше необятно, когато министърът на външните работи на Сингапур взе мобилния си телефон, с цел да си създадат селфи, което по-късно показа в обществените мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР