Вчера, 8 февруари, Григор Димитров започна очаквано добре участието си

...
Вчера, 8 февруари, Григор Димитров започна очаквано добре участието си
Коментари Харесай

Жестът, с който Григор Димтиров трогна всички

Вчера, 8 февруари, Григор Димитров стартира предстоящо добре присъединяване си на турнира Open 13 Provence в Марсилия, част от ATP 250.
 Защо Григор Димитров се върна в България
Жената, поради която Григор Димитров се върна в България

И по още една причина

В първия си мач българинът се наложи с 2-0 сета над Себастиан Корда. Той не остави кой знае какви шансове на съперника си и гледа към четвъртфиналите.

Там в последния мач от програмата за деня Димитров ще се изправи против ще се изправи против любимеца на локалната аудитория - Артур Риндеркнеш.

Grigor Dimitrov is not only good at tennis.

Lovely stuff.
— José Morgado (@josemorgado)
Но преди да мислим за идващия мач няма по какъв начин да не обърнем внимания на един извънреден жест от страна на най-хубавия български тенисист след края на мача му с Корда.

Когато дейностите на корта бяха завършили, българинът прескочи паната и се качи на трибуните при негов почитател с увреждания, пише Sportskeeda.
 Григор Димитров и какво показа тенисистът за кариерата си пред bTV
Мисли ли Григор Димитров за края на кариерата си

Каква е огромната му фантазия в тениса

Под бурните аплодисменти на публиката тенисистът си замени няколко думи с фена и спомага да си създадат селфи. Жест, който се хареса освен на съответния почитател, само че и на всички в залата, тъй като за следващ път сподели положителната и човечна страна на Григор Димитров.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР