Вчера, 5 март, бе първият общ официален ангажимент на принц

...
Вчера, 5 март, бе първият общ официален ангажимент на принц
Коментари Харесай

Секси завръщането на Меган в Лондон

Вчера, 5 март, бе първият общ формален ангажимент на принц Хари и Меган Маркъл след оповестяването на решението им да изоставен кралския двор. От близо два месеца те се откриха в Канада, само че на няколко пъти херцогът на Съсекс се връщаше във Англия.

След няколко дни самичък в родината си, към него се причисли и брачната половинка му. Двамата дойдоха на разположение и под един чадър в проливния лондонския дъжд на премиите на благотворителна организация.

Очаквано, още с първата си крачка по мокрите улици, Меган притегли всички погледи. Тя заложи на тясна рокля в светлосиньо от стилната марка на Виктория Бекъм , с което явно желае да опровергае слуховете за скандал посред им.
 Снимка 470297

С тоалетът си херцогинята ясно сподели на всички, че към този момент е върнала формата си от преди раждането . Все отново, не сме я виждали в целия й искра съвсем два месеца, тъй че е имала време да отслабне...
 Снимка 470312

А в този момент, удовлетворена от резултата, който е постигнала, херцогинята не спря да се усмихва и да театралничи пред десетките камери , които я снимаха от всеки ъгъл. Хари пък е най-щастлив, когато обичаната му жена е до него, и не се пробва да го скрие.
 Снимка 470300

По време на събитието Маркъл съобщи, че се усеща добре да бъде още веднъж тук за трета поредна година. След късата й тирада, тя даде и една от премиите, след което двамата с Хари разговаряха с военни ветерани и техните фамилии, написа Daily Mail.
 Снимка 470301

 Снимка 470302

 Меган Маркъл, MET Gala и първото огромно звездно събитие на херцогинята
Бляскавото завръщане на Меган в Холивуд

Доста самоуверен ход

Това е един от последните пъти, в който виждаме Хари и Меган в ролята им на представители и пълноправни членове на кралския двор . От 1 април двамата са освободени от привилегии и отговорности, като въпреки всичко би трябвало да съблюдават известни правила най-малко до края на преходния интервал - една година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР