"Вчера 5 часа българските политици не можаха да се съгласят

...
"Вчера 5 часа българските политици не можаха да се съгласят
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Бойко Борисов, Иван Гешев и Сотир Цацаров са руските проксита в БГ

"Вчера 5 часа българските политици не можаха да се съгласят с думата „ наказания “. Лицемерието е в това, че водачът на ГЕРБ Бойко Методиев Борисов, който отхвърляше в предишното да се причисли към глобите, когато тровеха Скрипал и така нататък Вчера той сподели, че няма да се причисли към декларацията, в случай че няма наказания. Това двуличие ние го виждаме през по огромна част от годините на ръководството на Борисов. Неведнъж съм казвал, че Бойко Методиев Борисов, дружно с Гешев и Цацаров, са главните проводници на съветското въздействие в България. " Това разяснява пред bTV някогашният боен министър Бойко Ноев.
„ Опитите и саботирането на следствията на терористичната и подривна активност на съветските специфични групи в България, гърмежите в българските оръжейни фабрики, тровенето на български жители, съветския „ Турски поток “, прекъсването на диверсификацията и строителството на газопровода с Гърция – всичко това е директно въздействие на съветската страна в България посредством български политици – Борисов, Цацаров и Гешев “, добави той, отбелязвайки, че въздействието и подривната активност на Русия към момента продължава у нас.
„ Аз не желая кубетата на „ Александър Невски “ да бъдат позлатявани с кървавите пари на Путин “, разяснява още някогашният министър.
„ Стратегическата цел на Путин е изтриване на модерна Украйна от картата на Европа и на света. В вероятност е допустимо анексиране на части от Украйна. Русия ще окупира вечно южните и югоизточните елементи на Украйна и там ще бъде „ конфигурирано марионетно държавно управление “. Според мен никоога повече Одеса, Херсон и регионите към Азовско море няма да бъдат част от Украйна “, разяснява Ноев съветската инвазия в Украйна.
Според Ноев не е пресилено да се приказва за пренаписване на реда, открит след Втората международна война.
„ Аз приканвам българските политически водачи, които отиват през днешния ден в Брюксел за среща със своите сътрудници да слагат въпроса за наказания не просто върху съветските олигарси, Путин и неговата камарила, а и върху тези западни водачи, които са на хранилката на Путин “, моли той.
Според някогашния боен министър сега няма по какъв начин да помогнем на украинците.
„ Чувстват се сами, тъй като ситуацията е безнадеждно. Би трябвало да им помогнем, в случай че след свалянето на законното държавно управление, което е въпрос на дни, украинският народ прояви воля за опозиция. Тогава с останалата интернационална общественост би трябвало да помогнем на украинците “, добави Бойко Ноев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР