Вчера, 4 май, обърнахме внимание на трансформацията, която ще преживее

...
Вчера, 4 май, обърнахме внимание на трансформацията, която ще преживее
Коментари Харесай

Когато вдовиците вземат нещата в свои ръце

Вчера, 4 май, обърнахме внимание на трансформацията, която ще преживее Дженифър Гарнър , във кино лентата Peppermint . Днес още веднъж е време за мощни дами, тъй като излезе първият филмов откъс на " Вдовици " .

 Първи филмов откъс на Peppermint с Дженифър Гарнър
Дженифър Гарнър ще се трансформира в невъзмутим палач

От режисьора на " Твърде персонално " и " От Париж с обич "

" Вдовици " е режисиран от Стив Маккуин , който стои зад кино лентата " 12 години в иго " (2013 г.), а сюжетът ще ни срещне, въпреки за малко, с Лиъм Нийсън , Джон Бърнтал, Мануел Гарсия-Рулфо и Гарет Дилахънт . Тези добре познати " младежи " си изкарват прехраната по противозаконен метод, а след следващия удар всичко се обърква и те умират.

 Снимка 360322

Тогава на напред във времето излизат техните съпруги, изиграни от Виола Дейвис , Мишел Родригес , Елизабет Дебики и Синтия Ериво . Те нямат опцията да скърбят, тъй като се оказва, че съпрузите им дължат голяма сума пари на мафията. И не е мъчно да се досетим, че в този момент си ги желаят.

 Снимка 360321

От неприятната страна ще забележим Даниел Калуя , който направи мощно включване и усещане в " Черната пантера ", както и Колин Фарел и Брайън Тайри Хенри . Вдовиците ще бъдат принудени да се борят за живота и свободата си, само че дали това ще се случи като поемат по стъпките на починалите си мъже, следва да разберем.

 Снимка 360324

Да не забравим да споменем, че от 20th Century Fox разясняват, че филмът е основан на едноименния английски сериал от 1983 година

 Лиъм Нийсън договаря за роля в
Поредна звезда се причислява към екипа на новия " Мъже в черно "

Кой ще прави компания на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън

Премиерата на " Вдовици " е на 16 ноември.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР