Вчера, 31 юли, хвърлихме един поглед на героите от The

...
Вчера, 31 юли, хвърлихме един поглед на героите от The
Коментари Харесай

Първи трейлър на The Irishman с Робърт де Ниро и Ал Пачино

Вчера, 31 юли, хвърлихме един взор на героите от The Irishman . Няколко часа по-късно пък Netflix взеха решение да ни изненадат и пуснаха първи филмов откъс.
 The Irishman, Робърт де Ниро, Ал Пачино, Netflix, Мартин Скорсезе,
Робърт де Ниро и Ал Пачино още веднъж дружно във филм

Първи взор към The Irishman на Мартин Скорсезе

The Irishman е режисиран от Мартин Скорсезе и ще бъде забелязан за първи път от аудитория на 27 септември като част от кинофестивала в Ню Йорк.

Филмът е основан на книгата на Чарлз Бранд " I Heard You Paint Houses: Frank " The Irishman " Sheeran & Closing the Case on Jimmy Hoffa ".

От филмовия откъс виждаме по какъв начин Джими Хофа (Ал Пачино), профсъюзен водач на превозвачите в Съединени американски щати по това време, се свързва с Франк " Ирландеца " Шийрън (Робърт де Ниро).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Irishman (@theirishmanfilm) на Юли 30, 2019 в 5:01 PDT

Политическата конюнктура не се нрави доста на Хофа по тази причина той се свързва с Франк, който е един от най-хубавите наемни убийци, с цел да му предложи работа. Не излиза наяве тъкмо коя ще бъде жертвата, само че малко по-късно в филмовия откъс виждаме, че Джон Кенеди е бил погубен.

По принцип точно Ирландеца е обвързван с убийството на Кенеди, само че не можем да твърдим на 100%, че и във кино лентата ще бъде по този начин. Връзката сред Джими Хофа и Франк Шийърн е направена от мафиотския необут Ръсел Буфалино (Джо Пеши).
 Netflix, The Irishman, Оскарите и какви са проектите на стрийминг платформата за кино лентата
Големите проекти на Netflix за продобиване на Оскар

Стрийминг платформата се е обсебила от мисълта за Оскари

" Чух, че боядисваш къщи " пък е репликата, с която Хофа пита по завоалиран метод Шийрън дали убива хора за пари. Виждаме в деяние и технологията, посредством която актьорите са подмладени и би трябвало да признаем, че чакаме с неспокойствие кино лентата. Въпреки филмовия откъс, Netflix резервират мълчанието си към това по кое време The Irishman ще бъде разполагаем в платформата им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР