Вчера, 26 август, бе Международен ден на кучето. И по

...
Вчера, 26 август, бе Международен ден на кучето. И по
Коментари Харесай

За кого се грижат принц Хари и Меган Маркъл

Вчера, 26 август, бе Международен ден на кучето. И по този мотив пристигна една вест от английския кралски двор.

Знаем, че херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е огромен почитател на кучетата. За страдание, й се наложи да се раздели с домашните си любимци , когато заживя в двореца Кенсингтън.

Едното й куче, което към този момент е много остаряло, с цел да пътува от Канада до Англия, е оставенo на грижите на другари на Маркъл. А ориста на бигъла е незнайна.

Публикация, споделена от HRH The Duke And Duchess (@royalharryandmegan) на Авг 13, 2018 в 4:19 PDT

Но в този момент щастието на някогашната актриса още веднъж е цялостно , тъй като в фамилното й гнездо с принц Хари любовта е още повече. Засега нямаме информация следващият кралски правоприемник да е на път, само че път еднo малко и сладко лабрадорче се е настанило в дома и сърцата на херцога и херцогинята на Съсекс .

Домашният любим няма да е непрекъснато в Nottingham Cottage в Кенсингтън, а и в другия парцел на фамилията в Котсуолдс, където ще може да тича на воля в просторния двор, написа Daily Mail.

 Какво свързва Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и принц Хари
Какво свързва Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и принц Хари

И какво да чакаме от триото

Все още от двореца не са дали публична информация за новия домакински любим на Хари и Меган. Но, в случай че това се случи, нищо чудно да се окаже, че и това кученце е осиновено , а не купено от разплодник или зоомагазин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР