Вчера, 26 април, в присъствието на нотариус бяха изтеглени трима

...
Вчера, 26 април, в присъствието на нотариус бяха изтеглени трима
Коментари Харесай

Седем участника спечелиха енергийно ефективен продукт в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги „5 години Купи Ток – сподели и спечели“


Вчера, 26 април, в наличието на нотариус бяха изтеглени трима печеливши участници в играта, проведена от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги във връзка 5-годишнината на първата онлайн платформа за подписване на контракт за доставка на електрическа сила през Интернет – .Това беше третото изтегляне на късметлии в играта и по този начин към този момент общо седем участника завоюваха енергийно ефикасен артикул.

 

В играта, която започва на 26 януари, досега се включиха повече от 2200 участници, като дадоха отговор на трите въпроса, свързани със свободния пазар на електрическа енергия на адрес .По-голяма част от тях заявяват в анкетата, че при избора на снабдител на електрическа сила най-важни са качеството на обслужване, както и стабилността на съответния търговец. На въпроса какъв вид контракт биха предпочели да сключат, съвсем половината считат, че за тях най-подходящ би бил контракт с многотарифна цена съгласно спецификата на потреблението им (дневна/нощна, сезонна, уикенд тарифа).

 

Играта „ 5 години Купи Ток – показа и завоюва “ ще продължи до 25 юли в това число, като предстоят още три тегления на печеливши участници, а огромният късметлия, който ще завоюва електрическа тротинетка, ще бъде изтеглен и разгласен на 26 юли.

 

Печелившите участници се разгласяват на адрес: .Представител на компанията ще се свърже с тях, с цел да посочи метода на приемане на премията. Пълните условия за включване в игра „ 5 години Купи Ток – показа и завоюва! “ са налични на .

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР