Вчера (24 септември) лидерът на Атака Волен Сидеров и дългогодишната

...
Вчера (24 септември) лидерът на Атака Волен Сидеров и дългогодишната
Коментари Харесай

Ето кои известни личности уважиха Волен Сидеров на сватбата му

Вчера (24 септември) водачът на " Атака " Волен Сидеров и дългогодишната му другарка Деница Гаджева си споделиха заветното " да " в столичния храм-паметника " Св. Св. Кирил и Методий ".
Веднага след церемонията двамата влюбени се снима с гостите си пред църквата. А водачът на „ Атака” даде малко изявление за медиите. „ Ще сдобря политическите съперници, тъй като сватбата е ден за наслада. Днес считам да бъде денят за оправяне на връзките в коалицията”, съобщи Сидеров. След тази гала младоженците ще се подпишат и в гражданското.

Васил Найденов , Силвия Кацарова и Тони Димитрова , както и още редица известни български реализатори забавляваха гостите на сватбата им. Сред присъстващите на церемонията бе министър председателят Бойко Борисов , Вежди Рашидов , съветският дипломат Анатолий Макаров , всички министри от кабинета, водачите на парламентарните групи, депутати и публицисти.

Вицепремиерът Валери Симеонов също бе измежду видните посетители, като се появи в национална носия на сватбата на съдружният си сътрудник. " Така се върви на патриотична женитба ", написа в Twitter Симеонов.

" Я внимавай! Пазете тишина:-) С отговорника по дисциплината ", написа на собствен ред евродепутатът Ангел Джамбазки , публикувайки фотография от купона след венчавката.

Сред гостите е била и Илиана Беновска , която показа фотография във Фейсбук и написа: " Подарих на Волен пушка - с цел да брани любовта и концепциите си, а когато се постанова да атакува! А на Деница подарих " ябълката на изкушението ", както квалифицира ябълката към себе си президентът Радев... Да разпалва " огъня " Деница в фамилното огнище. ха-ха! "

Сидеров и Гаджева са дружно от 2011 година, когато тя е млада депутатка от “Атака”. През 2015 година се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият татко разгласи, че ще се ожени за Гаджева. Малкият е и основният шафер на сватбата. Той е облечен в черен смокинг като татко си. Булката е облечена в дантелена бяла рокля, а шаферките й – в сини рокли, съобщи Нова тв.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР