Вчера, 21 март, в административната сграда на ЕНЕРГО-ПРО във Варна,

...
Вчера, 21 март, в административната сграда на ЕНЕРГО-ПРО във Варна,
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО награждава 55 печеливши участници от томболата по случай Световния ден на потребителя


Вчера, 21 март, в административната постройка на ЕНЕРГО-ПРО във Варна, в наличието на нотариус бяха изтеглени печелившите клиенти, взели присъединяване в томболата, проведена от компанията във връзка 15 март – Световен ден на потребителя.

Повече от 400 клиенти на ЕНЕРГО-ПРО се включиха в играта, като посетиха потребителски център на компанията в деня на празника и попълниха ваучър със своите настоящи данни. Участието беше гратис и в томболата имаше право да се включи всяко пълнолетно физическо лице, което е консуматор на електрическа сила и е клиент на фирмите от групата ЕНЕРО-ПРО Варна – ЕНЕРГО-ПРО Продажби, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги и Електроразпределение Север.

Изтеглени бяха общо 55 печеливши участници, които ще получат сувенири с логото на ЕНЕРГО-ПРО. Имената на късметлиите са оповестени във всички Центрове за обслужване на клиенти на компанията, както и в интернет на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/kampanii.Специалист обслужване на клиенти в ЕНЕРГО-ПРО ще осведоми по телефон или имейл всички спечелили. Наградите могат бъдат получени в съответния потребителски център, където са взели участие томболата.

 

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР