Вчера, 20 юни, Ava Labs обяви интегрирането на ново решение

...
Вчера, 20 юни, Ava Labs обяви интегрирането на ново решение
Коментари Харесай

Ava Labs обяви пускането на AvaGPT – AI базиран чат-бот

Вчера, 20 юни, Ava Labs разгласи консолидираното на ново решение в платформата Core. Приложението се назовава AvaGPT и задачата му е да даде на разработчиците цялата нужна информация и достъп до изходните данни.

„ AvaGPT прави две неща – бързо дава отговор на постоянно срещаните запитвания от страна на потребителите на Avalanche и основава комфортна форма за контакт за нашия екип по поддръжката. Чат-ботът разрешава ускорение на обработката на поръчките и опростяване на достъпа до изходните материали “ — сподели представителят на Ava Labs Киърън Макшейн.

Приложението е осъществено в съдействие с доставчика на решения Kapa AI. Обвивката е безпроблемно интегрирана в платформата Ava Labs Core и към този момент е налична за потребителите.

Макшейн означи, че студиото деликатно следи напредъка на образованието на модела. AvaGPT работи единствено с данни от Avalanche, с цел да направи отговорите на бота допустимо най-информативни и подобаващи.

Макшейн също загатна, че в бъдеще студиото възнамерява доста да разшири функционалността на платформата Core. И чатботът надалеч не е единственият основан на ChatGPT артикул, върху който работят разработчиците.

Потенциалът на тази технология е необятно оценен от доста крипто-компании. Например, неотдавна беше обявено, че ChatGPT е интегриран в Bybit. А Solana 10 пъти е нараснал безвъзмездните средства за създаване на решения, основани на този програмен продукт.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР