Вчера, 19 март, принц Хари публикува видео, с което съобщава

...
Вчера, 19 март, принц Хари публикува видео, с което съобщава
Коментари Харесай

Трудното решение, което взе принц Хари

Вчера, 19 март, принц Хари разгласява видео, с което оповестява едно мъчно за него, само че неизбежно решение. Поради по този начин създалата се обстановка с все по-бързото разпространяване на COVID-19 в Европа, проведените от него Invictus Games няма да се проведат тази година .

Събитието трябваше да се състои през месец май в Хага, само че в този момент ще би трябвало да изчака до 2021 година за положителното на всички.

Принц Хари се обръща към всички военни ветерани и спортисти инвалиди, които трябваше да вземат участие на игрите с схващане към тяхното отчаяние. Подобни благоприятни условия за изява са дълго чакани и мечтани, само че, въпреки всичко, здравето и сигурността са преди всичко .

The @WeAreInvictus patron, the #DukeofSussex, has released a video message to the #InvictusGames competitors recognising their disappointment at the news, but that it's the best outcome for their safety and recovery. #CoronavirusUpdate #IG2020 #COVID19 pic.twitter.com/SLbT7QOl7D
— Invictus Games The Hague 2020 (@InvictusGamesNL) March 19, 2020
Решението е мъчно освен за участниците, само че и за самия херцог на Съсекс. Той еднолично провежда Invictus Games от 2014 година и това може да се дефинира като едно от най-големите му достижения в кралския двор , написа Vanity Fair.
 Принц Хари, Меган Маркъл и по какъв начин коронавирусът провали проектите им
Хари и Меган нямат потребен ход

Не всичко зависи от тях

Освен това, патронажът на игрите остана една от отговорностите и привилегиите, които принц Хари съумя да резервира и след напускането на кралския двор . Въпреки създалата се обстановка, той остава положителен и окуражи участниците, че по този начин ще имат повече време да се приготвят и да бъдат по-добри следващата година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР