Вчера, 19 април, Мария Шарапвоа отбеляза своя 35-и рожден ден.

...
Вчера, 19 април, Мария Шарапвоа отбеляза своя 35-и рожден ден.
Коментари Харесай

Мария Шарапова е бременна, очаква първото си дете

Вчера, 19 април, Мария Шарапвоа означи своя 35-и рожден ден. Само преди броени часове тенисистката съумя да изненада почитателите си с новината, че е бременна.

Това заяви самата тя в профила си в Instagram, публикувайки фотография от плажа, на която се вижда порасналото ѝ коремче.

" Скъпоценни начала! Яденето на торта за рожден ден за двама постоянно ми е било специалитет ", написа петкратната шампионка от Големия шлем. Това ще бъде първото дете на съветската спортистка.

Много от почитателите на Шарапова незабавно показаха насладата си под обявата ѝ в обществената мрежа, като я поздравиха и ѝ пожелаха лека бременност. 

В началото на 2018 година за пръв път се заприказва, че след връзката ѝ с Григор Димитров, Мария Шарапова още веднъж е намерила любовта в лицето на Александър Гилкс - английски предприемач, който търгува най-вече с творби на изкуството.

А съвсем три години след началото на връзката си, влюбените ни оповестиха, че са подготвени да преминат на идващото равнище. През декември 2020 година стана ясно, че двамата към този момент са сгодени. По всичко проличава, че връзките им се развиват повече от прелестно, откакто са подготвени на най-важната крачка - да основат нов живот. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР