Вчера, 17 ноември, полицаите извършили претърсване в къща, прилежащите към

...
Вчера, 17 ноември, полицаите извършили претърсване в къща, прилежащите към
Коментари Харесай

Откриха Арсенал В Къща Край Велинград, Но Това Е Нищо! Вижте Какво Е Закопал В Нивата! Нови Снимки!

Вчера, 17 ноември, служителите на реда направили претършуване в къща, прилежащите към нея постройки и дворно място, населявани от 21-годишния А.Х. от село Драгиново, община Велинград, област Пазарджик.

В хода на акцията органите на реда намират скрити на разнообразни места голям брой оръжия и муниции, както и две самоделни взривни устройства.

Намерени и конфискувани са още два газови револвера, разнообразни елементи и механизми от бойни оръжия - дула, затворни блокове, пълнители, пружини, пластмасови и дървени ръкохватки, както и близо 200 патрона.



В околност, намираща се непосредственост до черен път и равнища, служителите на реда се натъкнали и на други рискови находки. В стъклен и пластмасов буркан, заровени в земята, са открити две ръчни отбранителни гранати в комплект със запалки.



Източник: пресцентър Министерство на вътрешните работи

Всички открити взривни устройства и субстанции, оръжия, муниции и елементи за тях за обезопасени и конфискувани, написа нюз.бг.

21-годишният А. Х. е арестуван в ареста за период до 24 часа. Районната прокуратура във Велинград е удължила периода на задържането му със 72 часа. Работата по случая продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР