Вчера, 14 юни, парламентът създаде временна комисия за поисканите от

...
Вчера, 14 юни, парламентът създаде временна комисия за поисканите от
Коментари Харесай

Гуцанов: При първа възможност БСП ще внесе вот на недоверие към правителството

Вчера, 14 юни, Народното събрание сътвори краткотрайна комисия за поисканите от основния прокурор имунитети на депутати от болшинството. Сред тях са Бойко Борисов, Кирил Петков, Даниел Александров и Димитър Аврамов. Защо от БПС отхвърлиха да излъчат членове на комисията?

„ За доста по-малък скандал, в случай че си спомняте „ Уотъргейт " в Съединени американски щати падна президентът, до момента в който при нас изтича подобен запис и те приказват за тази пералня, 6 месеца ще тупаме топката с тази комисия, с цел да може да изперем облика на господин Борисов ”, съобщи пред депутатът от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов, визирайки изтеклите записи от Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

На въпрос би трябвало ли да бъде отстранена фигурата на основния прокурор Гуцанов уточни: " От Българска социалистическа партия доста ясно казахме, че няма да участваме в сходни диалози за смяна на Конституцията. Това Народно заседание няма потенциала да избере ръководител на една комисия, която изобщо не би трябвало да я има, а ние приказваме за смяна на главния закон ".

„ Напълно съм склонен с тезата, че са закъснели дейностите на основния прокурор. Гешев е един детайл от всички тези неща, които се случват. Фактът, че изтекоха сходни записи, това е авансово нагласено да има такава комисия. Защо те не си подадат имунитетите? ", попита депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР