Вчера, 14-ти август, около 19:50 ч., в района на село

...
Вчера, 14-ти август, около 19:50 ч., в района на село
Коментари Харесай

Свръх лек самолет падна край с. Мирково, двама пострадаха

Вчера, 14-ти август, към 19:50 ч., в региона на село Мирково, община Пирдоп, област София, свръх лек закача проводници на електропровод за високо напрежение . В резултат на което, самолетът се срутва и удря в земята, зад керамичния цех, намиращ се в региона. Вследствие на удара самолетът е опустошен. Пилотът и пасажерът получават пострадвания и са закарани в болнично заведение.

Веднага на мястото е дошъл екип на Националния ръб за следствие на катастрофи във въздушния, водния и железопътния превоз. След осъществяването на обширен оглед е открито, че въздухоплавателното средство е без регистрационни знаци и не е вписано в регистъра . Предстои да бъде открито дали участниците в произшествието имат годни свидетелства за дееспособност за ръководство на свръх леки самолети.
 Най-малко 14 са починалите в самолетната злополука в Индия Най-малко 14 са починалите в самолетната злополука в Индия
Най-малко 14 са починалите, 15 са тежко ранени измежду 45 потърпевши при твърдо кацане на аероплан на „ Air India Express “ в Инд...

Съгласно Закона за гражданското въздухоплаване, член 12 и член 5 от Регламент (ЕС) № 996/2010 на Европейския парламент и на Съвета, следствия, свързани с сигурността на полетите, се правят за регистрирани въздухоплавателни средства. В тази връзка Националният ръб за следствие на катастрофи във въздушния, водния и железопътния превоз няма да организира следствие. Разследването на произшествието е поето от Националната следствена работа.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР