Вчера, 11 юли, БНР съобщи, че певицата Белослава е задържана

...
Вчера, 11 юли, БНР съобщи, че певицата Белослава е задържана
Коментари Харесай

Първи думи на Белослава, след като беше задържана за шофиране след употреба на алкохол

Вчера, 11 юли, БНР заяви, че певицата Белослава е арестувана за шофиране след приложимост на алкохол. Стана ясно, че тя излиза рано сутринта на 11 юли от денонощен магазин, а полицейски чиновници потеглят с патрулен автомобил след нея. По-късно я стопират на бул. " Ал. Пушкин ", малко преди " Княжево ", като ѝ вършат алкохолна проба. Дрегерът демонстрира резултат от 1.2 промила алкохол.

Законът гласи, че за резултат над  1.2 промила алкохол се носи наказателна отговорност. Според bTV Белослава отхвърля кръвна проба и остава в ареста за няколко часа, като следобяд на 11 юли към този момент е освободена.

Преди броени часове, без да конкретизира, че е карала след приложимост на алкохол, певицата Белослава се извини за позволената " неточност ".

" Скъпи другари, моя обичана аудитория, в нощта на своя рожден ден, позволих голяма неточност, неприсъща за мен. За неволя и за урок претърпявам всички последици. Дължа своите дълбоки извинения на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична аудитория, която имам. Благодаря за голямата поддръжка през последните 24 часа и за безрезервната любов през миналите 24 години. С голямо опрощение и почитание към всички вас ", написа в профилите си в обществените мрежи певицата.

Феновете ѝ, както може да се допусна, се разделиха на два лагера. Някои от тях считат, че е човешко да се бърка, само че ѝ прави чест, че се извинява за държанието си. Други обаче я нападнаха, като споделят, че няма опрощение за пияни и дрогирани водачи.

Някои даже показаха възмущението и разочарованието си от нея, като припомниха, че певицата е била лице на акция за шофиране без приложимост на алкохол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР