Вчера, 10 септември, на специално събитие в централния офис на

...
Вчера, 10 септември, на специално събитие в централния офис на
Коментари Харесай

Какво да очакваме от iPhone 11 iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max

Вчера, 10 септември, на особено събитие в централния офис на Apple в Купертино, Калифорния, бяха показани най-новите устройства на марката - три нови смарт телефона, ново потомство смарт часовник и най-новия iPad.

Най-очакваните моделите смарт телефони в последните седмици към този момент са факт. Ето най-важното, което би трябвало да знаем за iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11

Диспей: Liquid Retina HD, 6`1 инча LCD. Гарантира реалистични цветове и идентична бляскавост от центъра до краищата на екрана. Резолюцията е 828 x 1792, което не е по никакъв начин приемливо.

Батерия: 3110 mAh, като поддържа бързо зареждане на 18W, както и безжично зареждане. А от Apple ни дават обещание по-дълъг живот на батерията за всички нови модели поради усъвършенстваната продуктивност и операционната система iOS 13.
 Снимка 442247

Производителност: Процесорът е A13 Bionic и от компанията се хвалят, че е с цели 20% по-бърз от предшественика си. RAM паметта е 4 GB, а при вътрешната още веднъж имаме право на избор - 64, 128 или 256 GB.

Дизайн: Тук изненадата е в действителност приятна, тъй като iPhone 11 идва в шест цвята - черно, бяло, лилаво, зелено, жълто и алено. Корпусът е напълно от алуминий и стъкло, което от Apple настояват, че е най-здравото, употребявано в смарт телефон. Теглото е 194 година

Още една приятна изненада е, че моделът има IP68, т.е. можем да го потапяме във вода до два метра дълбочина и в продължение на до 30 минути.
 Снимка 442244

Камера: Тук измененията са най-вече и точно камерата е най-голямата горделивост на компанията. iPhone 11 има двeкамери по 12 MP, като едната е ултра широкоъгълна, която хваща четири пъти повече пространство.

Основният датчик е усъвършенстван и подсигурява по-бързо автофокус и повече светлина в фрагмента, когато тя е незадоволителна на мястото, на което снимаме. Нощният режим е нова алтернатива за камерата и прави фрагменти с естествени цветове даже на мрачно.
 Снимка 442245

Има и усъвършенстван режим за портрети, както и функционалността Smart HDR, която разпознава лицата, подчертава на тях, а фонът е леко мъгляв, само че още веднъж ослепителен и жив.

iPhone 11 записва видео в 4К, което от Apple назовават " най-висококачественото, което може да бъде снимано със смарт телефон ". Откриваме и нови благоприятни условия за по-лесно редактиране на видеата.

Селфи камерата към този момент също е 12 MP. Има и алтернатива за slofie - селфи на занимателен кадър (120 фрагмента в секунда). Можем да снимаме и в 4К (60 фрагмента в секунда).

iPhone 11 Pro и 11 Pro Max

Диспей: Super Retina XDR, надлежно 5.8 или 6.5-инчов OLED екран - най-хубавият на iPhone до момента. Ярка, контрастна картина с живи цветове с повече подробност. Резолюцията е 1125 x 2436 / 1242 x 2688.

Батерия: При 11 Pro потенциалът й е 3190 mAh, а при Max модела - 3500 mAh. Поддържат бързо и безжично зареждане. Увеличеният потенциал ни обезпечава до 4/5 часа по-дълга приложимост с едно зареждане, която от Apple пресмятат като 17 или 18 часа непрестанно възпроизвеждане на видео.
 Снимка 442256

Производителност: 13 очевидно е щастливото число на новите модели на марката. OS 13 и A13 Bionic обезпечават най-бързото показване до момента, като в това време са щадящи за батерията. RAM паметта е 6 GB, а при MAX версията има алтернатива и за 512 GB вътрешна памет.

Дизайн: И при тези два модела Apple залагат на цветовете като един от печелившите си козове. Тук обаче са разнообразни - среднощно зелено, сребърно, галактическо сиво и златно. Теглото на 11 Pro e 188 гр., а на Max е цели 226 гр.
 Снимка 442257

Камера: Поредната иновация е тройната система, към която е добавена телефото камера, която разрешава основаването на портрети с професионално качество, както и приближаването на далечни предмети.

Основният датчик е с отвор 1.8 и оптична стабилизация. Телефото камерата има двоен оптичен зуум и подсигурява 40% повече светлина. В композиция с ултра широкоъгълната камера приближение с повече от положително качество става най-малко четворно.
 Снимка 442243

Нов професионален режим разрешава да имаме по-добър взор върху всичко, което камерата снима. Прехвърлянето сред видео и фотография към този момент също е доста по-лесно с опцията QuickTake.

Заснетите видеа с 4К качество имат и уголемен динамичен обсег и кинематографична стабилизация на изображението, което прави 11 Pro една джобна камера. Лесно можем да прибавяме филтри, да показваме и въртим фрагментите от видеатаи да ги редактираме по този начин, както и фотосите си.
 Снимка 442246

Допълнителна информация: Не поддържа 5G, a USB-то си остава 2.0. Подобреният FaceID ни разрешава бързо и елементарно да отключваме смарт телефона си даже без пръстов отпечатък. И трите модела нямат 3.55 мм жак за слушалки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР