Вчера, 10 май, в редица страни по света отбелязаха Деня

...
Вчера, 10 май, в редица страни по света отбелязаха Деня
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Смъртта на майка ми ме промени толкова много

Вчера, 10 май, в редица страни по света означиха Деня на майката . Много известни персони използваха обществените мрежи, с цел да поздравят своите родителки или да покажат жестовете, с които са ги изненадали на празника.

Анджелина Джоли избра по-различна форма. Ден по-рано в New York Times (където все по-често четем думите й) излезе нейното прочувствено самопризнание за починалата й майка.

" Изгубих своята майка през 30-те си години. Когато в този момент се върна обратно към това време, мога да видя какъв брой доста ме е трансформирала нейната гибел ", сподели Джоли.
 Анджелина и майка й (отляво)

Анджелина и майка й (отляво)

Марчелин Бертран умря през 2007 година откакто загуби борбата с рака на гърдата и яйчниците. Смъртта й не е била непредвидена, само че е преобърнала целия свят на щерка й.

" Да загубиш майчината обич и топлина, меката прегръдка, е като някой да те отвие и да вземе защитното ти одеяло ", продължава актрисата.

Анджелина става очевидец и на това по какъв начин раздялата на майка й с татко й Джон Войт трансформира тотално мирогледа и задачите й. Тя се оказва на 26 с две деца и с прочут някогашен брачен партньор. Изоставя фантазията си да бъде актриса и се отдава на майчинството .
 Анджелина Джоли, шестте ѝ деца и по какъв начин се оправят с изолацията
Изолацията в дома на Анджелина Джоли

За какво се радва актрисата

Години след гибелта на Марчелин, Джоли си татуира буквата W на дясната си ръка в нейна памет . Това й припомня за песента на Rolling Stones " Winter ", която майка й й е пеела, с цел да заспи. А през днешния ден, всякога, когато я огледа, усеща домакински уют и отбрана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР