Вчера, 10.06.2020 г., в отдел „Икономически престъпления“ на СД на

...
Вчера, 10.06.2020 г., в отдел „Икономически престъпления“ на СД на
Коментари Харесай

Окошариха трима в кв. „Горубляне“ за фалшиви пари в големи количества

Вчера, 10.06.2020 година, в отдел „ Икономически закононарушения “ на СД на Министерство на вътрешните работи е постъпил сигнал за лице, разпространяващо неистинен парични знаци. Незабавно е бил образуван екип, взаимно със чиновници от бранш „ Кобра “ и Групово дело „ Борба с проведена престъпност “, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Около 1 ч. през нощта, в автосервиз в кв. „ Горубляне “ в столицата, са били арестувани две лица в миг на договорка. В лек автомобил м. „ Мерцедес “, са били открити 40 350 евро, 28 600 щатски $ и 20 паунда. Въпросните пари съставляват неистинен банкноти.

На място са били арестувани Н.Й. (на 18 години), употребил МПС, в което са били открити банкнотите, и М.Н. (на 32 години) - покупател. Било е открито още едно лице – двадесет и три годишният Х.Х., български жител с ливански генезис, притежател на автомобила.

Хванаха измамник на монети в Русенско, откриха менте лв. и евро

По случая е било формирано досъдебно произвеждане, което се води от Софийска градска прокуратура. Тримата са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.

От направена информация, към сегашния миг е известно, че Н.Й. и М.Н. са престъпно проявени. Единият - за безчинство и причиняване на телесна щета, а другият – за измами, обсебвания и грабежи.

Работата продължава с дейни дейности по следствието на осъщественото закононарушение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР