Вбесен шофьор набил жена и я пратил в болница заради

...
Вбесен шофьор набил жена и я пратил в болница заради
Коментари Харесай

Заради прокурорски грешки: Побойник на жена месеци наред остава ненаказан

Вбесен водач набил жена и я пратил в болница поради огънати ламарини по колата му след злополука, научи BulNews.bg. Инцидентът се случил в средата на месец май тази година, само че досега биячът към момента не е наказан за постъпката си, макар че е признал виновността си.
Катастрофата, поради която зародил спорът, е станала на 18 май в региона общинския пазар в Монтана. 42-годишна жена от Вършец управлявала лекия си автомобил „ Мазда “, а нападателният мъж Е.Г.В. карал „ Сеат Толедо “. Произшествието не било съществено и пасажерите не били потърпевши, имало единствено материални вреди по двете возила. Изненадващо обаче след удара мъжът излязъл разгневен от колата си и скочил на пердах на дамата. Биячът я налагал с юмруци по лицето, след което я хванал за косата, като по едно и също време й нанесъл удар с коляно в носа.
Свидетели на екшъна неотложно подали сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Медиците вдигнали дамата и я откарали в монтанската болница, където известно време се била лекувана.
Половин година след побоя за нападателя още няма несъмнено наказване, поради изумителни несъответствия и пропуски от страна на прокуратурата по обвинителния акт. Преди дни в районния съд в Монтана бе първото съвещание на делото против нападателния хулиган. След обзор на доказателствата магистратите върнали документите на прокурорите за премахване на основни пропуски по досъдебното произвеждане. Оказва се, че макар признанията на мъжа, в документите по делото били посочени само датата, месеца и годината на раждане на обвинения, което не е задоволително, с цел да се реши неговата идентичност, защото е допустимо със същите имена и дата на раждане да има и други лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР