Вбесен баща се нахвърли върху нагли младежи, награбили се безсрамно

...
Вбесен баща се нахвърли върху нагли младежи, награбили се безсрамно
Коментари Харесай

Сгащиха разгорещена двойка да прави секс насред игрище и ето какво им се случи

Вбесен татко се нахвърли върху нагли младежи, награбили се нахално измежду бял ден на игрище пред екипираните за игра деца и родителите им. На него му писна да чака идването на полицията и реши да разкара самичък любовчиите на терена за крикет в парка Раундхей в Лийдс.

Родителите най-малко 5 пъти алармирали в полицията, само че не последвала никаква реакция. В клипа се чува по какъв начин майката, която снимала видеото, твърди, че се е обадила преди 30 мин. за несекващия секс маратон на игрището " пред доста деца, играещи крикет ".

Поредното заричане на телефонистката, че допустимо най-бързо ще изпрати полицейски патрул, накара един от бащите да се задейства. Той изтича до секс фанатиците и изплющя две шамари на мъжа.

Полиция се появи едвам на 46-та мин. от първото позвъняване, само че по това време любовчиите към този момент се изнесли след акцията на родителите, прецизира Канал 3.

Говорителка на ръководството в Западен Йоркшър въпреки всичко осведоми, че патрулка е спряла колата на перверзната двойка и е задържала лидерката й поради превишена скорост. Събират се и свидетелски показания за секс маратона на игрището, прибавят от полицията.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР