>Въззивната апелативна инстанция остави днес без уважение жалбата на варненката

...
>Въззивната апелативна инстанция остави днес без уважение жалбата на варненката
Коментари Харесай

Италия иска да накаже Станка, арестувана във Варна

>
Въззивната апелативна инстанция остави през днешния ден без почитание жалбата на варненката и показа основанията за задържането й под стража. Властите в Италия са поискали ареста и предаването на Станка, с цел да бъде наказателно преследвана за слагането на скимиращите устройства. ЕЗА съдържа атрибутите, посочени в ЗЕЕЗА, а Варненският областен съд е насрочил съвещанието за екстрадицията на Станка за на следващия ден 27 март 2019 година

Въпреки причините на отбраната, че българката не е знаела за воденото наказателно гонене в Италия по отношение на нея, а и се грижила за фамилията и за пълнолетните си деца, то и този съд намира, че първичният арест има за цел да обезпечи наличието на търсеното лице на делото всъщност, което е на следващия ден.

Определението на Варненския апелативен съд, с което се удостоверява първичния арест на Станка С., търсена от управляващите в Италия, с цел да бъде наказателно преследвана по тази причина, че в съучастничество с други лица конфигурирали скимиращи устройства в банкомати в Таормина, на о-в Сицилия не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР