Възстановяването на Роджър Федерер след контузията на коляното върви добре

...
Възстановяването на Роджър Федерер след контузията на коляното върви добре
Коментари Харесай

Федерер се цели в страхотен Australian Open

Възстановяването на Роджър Федерер след травмата на коляното върви добре и се чака той да направи едно " ужасно " Открито състезание на Австралия, съобщи персоналният му треньор Иван Любичич. 39-годишният Федерер не бил на корта в формален мач, откакто загуби от Новак Джокович на полуфинала на Откритото състезание на Австралия през януари.

След това той не игра поради интервенцията на коляното и поради пандемията от ковид. " Федерер е във фаза на възобновяване и бих споделил, че нещата вървят по най-хубавия метод. Той тренира от ден на ден и повече и все по-добре и по-добре. Любопитен съм да видя какъв брой ще успеем да натиснем през идващите месеци. Има доста убеденост ", сподели хърватинът в изявление за уеб страницата OKtennis.it.

Носителят на 20 трофеи от шампионатите от Големия шлем към момента не е прецизирал програмата си за идната година, само че е подсигурил, че ще взе участие на Откритото състезание на Австралия през януари. " Със сигурност не мога да кажа през днешния ден какво ще вършим през април. Знам, че желаеме той да изиграе едно ужасно Открито състезание на Австралия и по-късно да преценим. Важно е да вървим малко по малко и да съблюдаваме интервалите на отмора. Както постоянно сме правили ", добави Любичич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР