Възстановяването на оградата по границата ни с Турция е започнало

...
Възстановяването на оградата по границата ни с Турция е започнало
Коментари Харесай

Маноил Манев: Възстановяването на оградата е започнало веднага

Възстановяването на оградата по границата ни с Турция е почнало незабавно след края на поройните дъждове. Нека да няма внушения и неистини по тематиката. Веднага са били изпратени екипи. Да приказваме с обстоятелства, а не на ангро. И не е паднала цялата ограда, а единствено една дребна част от нея. Областният шеф знае по кое време ще бъде възобновена напълно, аз няма по какъв начин и от кое място да знам. Това показа в студиото на предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия националният представител от ГЕРБ Маноил Манев.

Относно писмото на Българска социалистическа партия до АПИ за качеството на автомагистралите у нас Манев уточни, че сега се чакат специалистите, които ще излъчат от левицата и които би трябвало да изкажат своята експертиза.

,,От АПИ чакат специалистите, с цел да кажат каква е технологията. Това е писмото, което имат в БСП'', добави той.

,,Казанлъшкият район е проблематичен от десетилетия. Но по-плашещото е, че става въпрос за доста огромно количество конфискувано оръжие. Въпреки това залавянето им ще докара до съществени ограничения от страна на правораздаването. Подкрепям решението на прокуратурата да има инспекции, тъй като става дума за частно дружество и като такова Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) има лимитирани запаси във връзка с контрола. В този случай страната реагира вярно, тъй като прокуратурата към този момент се е намесила. Вярвам, че всичко ще се обясни и ревизира по легален ред'', разяснява Манев.

,,70 % поддържат правото на митинг. Не става дума за митинг за събаряне на държавното управление. Оттам-нататък няма какво да го разясняваме. Според мен резултатите дори би трябвало да бъдат по-високи, към 90 %, тъй като всеки би трябвало да има право да протест'', отговори националният представител на въпрос за за митингите в страната и добави, че ръководството на една страна значи отговорност, а не приказване, както счита опозицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР