Възстановяването на нападателя на ЦСКА Дауда Бамба върви доста успешно

...
Възстановяването на нападателя на ЦСКА Дауда Бамба върви доста успешно
Коментари Харесай

Възстановяването на Дауда Бамба върви по план, нападателят започна бегови упражнения

Възстановяването на нападателя на ЦСКА Дауда Бамба върви много сполучливо и той към този момент стартира бегови извършения, написа " Тема Спорт ". За това се похвали самият котдивоарец в обществените мрежи, като разгласява клип по какъв начин тича на пътека във фитнеса. 27-годишният футболист претърпя интервенция на коляното при започване на ноември, а от близо месец към този момент тренира независимо, като демонстрира все по-добър напредък.

Той може да е подготвен за игра още за първите публични мачове към средата на февруари. Бившият стрелец на Алтай дойде на " Армията " през лятото със подозрения за контузия в коляното, само че сърбинът настоя той да изкара едномесечен тестов интервал и в последна сметка подписа с клуба. Изигра 8 мача, в които вкара 1 гол (за 1:0 над Спартак Варна), само че стана ясно, че въпреки всичко ще би трябвало да се оперира.

Хирургическа намеса през есента претърпя и младокът Асен Дончев. Фланговият футболист е изцяло възобновен и би трябвало да стартира зимна подготовка с ЦСКА.

Преди година по това време още веднъж двама червени играчи имаха трайни контузии - Мено Кох, отпътувал за подготвителния лагер в Турция, и Ахмед Ахмедов, който по този начин и не се появи в игра напролет, а след края на сезона мина в Славия.
 Тибо Вион: Надявам да продължаваме да пишем история, София е прекрасен град
Тибо Вион: Надявам да продължаваме да пишем история, София е прекрасен град

Целите ни са огромни, споделя футболистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР