Възстановяването на Хуан Мартин дел Потро не върви напълно гладко,

...
Възстановяването на Хуан Мартин дел Потро не върви напълно гладко,
Коментари Харесай

Нови проблеми за Дел Потро по пътя към възстановяването


Възстановяването на Хуан Мартин дел Потро не върви изцяло безпрепятствено, което слага под въпрос завръщането му на корта за шампионатите на клей в Южна Америка, каквито проекти има някогашният №3 в света.

До момента Дел Потро тренираше без проблеми на по-ниски обороти, само че съгласно „ La Nacion “ болката в коляното се е появила още веднъж в миг, в който Кулата от Тандил е нараснал оборотите в подготовка с младия гений Себастиан Баез.

От лагера на ДелПо разясняват, че процесът върви „ на приливи и отливи “ и към момента не дават дефинитивна прогноза за завръщането му. Идеята е то да се случи за АТР 250 шампионата в Буенос Айрес, който започва на 7 февруари. Впоследствие той би трябвало да взе участие и на АТР 500 в Рио де Жанейро.

Дел Потро не е играл от лятото на 2019 година, когато победи Денис Шаповалов в първи кръг на шампионата в Куинс. От тогава насам Кулата от Тандил претърпя няколко интервенции на коляното

Наскоро стана ясно и друга тъжна вест за Дел Потро. Неговият татко е откраднал 30 милиона $ от сина си, до момента в който е бил отпред на финансите му .
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР