Възстановява се ваксинацията в страната, след като Европейската агенция за

...
Възстановява се ваксинацията в страната, след като Европейската агенция за
Коментари Харесай

Възобновява се имунизацията с Астра Зенека и работата на електронния регистър

Възстановява се имунизацията в страната, откакто Европейската организация за медикаментите излезе със мнение, че " Астра Зенека " е безвредна и ефикасна. И Българската организация по медикаментите е анализирала партида на въпросната ваксина. Възстановява се работата и на електронния указател.

В " Пирогов " 4 пункта за имунизации ще одобряват искащите от 10.00 ч. през днешния ден. Ще се одобряват всички, които имат онлайн записани часове от 12 до 19 март. За да бъдат имунизирани всички, пунктовете на " Пирогов " ще работят и през почивните дни.

Също от 10.00 ч. се възвръща работата във Ваксинационния център на болница " Св. Анна ".
Осигурени са два екипа. Единият ще обслужва жителите, които са си записали ред за през днешния ден.
Вторият екип ще обслужва жителите, записали се за предходни дати, само че пропуснали реда си, заради краткотрайното прекъсване на имунизирането.

И " Александровска " болница възобновява имунизациите с имунизацията на " Астра Зенека " във фургона пред бариерата на болничното заведение. Работното време е от 8.30 ч. Ще бъдат имунизирани жителите, регистрирани в електронния указател, избрани за през днешния ден, както и жители, пропуснали имунизацията поради прекъсването на имунизацията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР