Възстановява се разглеждането на всички видове дела Районен съд -

...
Възстановява се разглеждането на всички видове дела Районен съд -
Коментари Харесай

Ето кога Районен съд - Стара Загора ще работи отново

Възстановява се разглеждането на всички типове каузи Районен съд - Стара Загора, от 14 май, четвъртък. Заповедта на ръководителя на ръководителя за това, както и естествената работа на деловодствата е по отношение на решение на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет от 12 май. Разглеждането на делата ще се прави при съблюдаване на правила за достъп до правосъдната постройка. Влизащите би трябвало да носят маски и ръкавици, а в случай че нямат, ще им се дават на входа на постройката. Те би трябвало и наложително да дезинфекцират ръцете си, а пред правосъдните зали ще се позволяват да изчакват единствено участниците по съответното дело - страни, юристи, движимости лица и очевидци, които би трябвало да съблюдават разстояние според настоящите условия на здравните органи.
Пред деловодствата ще се позволяват да изчакват за информации по делата лица, които са с сложени маска и ръкавици, които би трябвало да съблюдават между тях дистанцията, несъмнено от здравните органи. В пространствата им ще се позволява да влиза по един човек, който би трябвало да е с маска и ръкавици.
Призоваването и известията за делата ще се правят по телефон или по електронен път. Ако участниците в производството не са показали телефонен номер или електронен адрес, ще се пристъпи към връчване на хартиена призовка или известие. 
От Районен съд - Стара Загора, приканват страните по гражданските каузи да се възползват от дадената в Гражднския процесуален кодекс (ГПК) опция за приканване по електронен път и да подават молба с настоящ електронен адрес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР