Възстановено е електрозахранването навсякъде в Благоевградска и Софийска област, което

...
Възстановено е електрозахранването навсякъде в Благоевградска и Софийска област, което
Коментари Харесай

ЧЕЗ възстанови тока, прекъснат от вятъра, проблемите с парното остават

Възстановено е електрозахранването на всички места в Благоевградска и Софийска област, което беше прекратено поради бурния вятър. Това оповестиха от електроразпределителното сдружение в Западна България - ЧЕЗ, представени от БНР.

На места към момента е допустимо подаване на по-ниско напрежение, само че става дума за обособени къщи, заяви Борислава Луканова от сдружението.

Четири столични квартала остават без парно и топла вода поради повреда на основен топлопровод. Това са жилищните комплекси " Яворов ", " Гео Милев ", " Редута " и част от " Слатина ". От " Топлофикация-София " твърдят, че ще се работи до премахване на казуса.
Аварийните екипи заваряват тръбите, което ще завърши до среднощ, след което ще се пристъпи към възобновяване на парното. Топлоподаването в столичните квартали " Гео Милев ", " Слатина " и " Яворов " ще бъде възобновено рано сутринта в понеделник, заяви Елизабет Павлова от " Топлофикация - София ".

Пет екипа на Столична община не престават да работят по премахване на следствията от бурята, заяви пред БНР шефът на Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " Красимир Димитров. 28 са сигналите от жители за зародили проблем. Повечето са за паднали дървета, изкоренени от бурята.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР