Възстановено е движението в платното за Кулата на АМ Струма

...
Възстановено е движението в платното за Кулата на АМ Струма
Коментари Харесай

Възстановено е движението в платното за Кулата на АМ “Струма при 8-ми км

Възстановено е придвижването в платното за Кулата на Автомагистрала " Струма " при 8-ми км . Участъкът, на който в събота вечерта се срути скална маса на пътното платно, е обрушен, оповестиха от АПИ.

Монтирана е нова защитна мрежа с предпазни въжета, с цел да се предотвратяват нови сривания , сподели ръководителят на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " Георги Терзийски, който направи оглед на място.

Участъкът от Искърското дефиле при с. Елисейна остава затворен . Утре не престават дейностите по комплицираното обрушване на прилежащия до срутището регион.
 Няма изясненост по кое време ще бъде разчитен пътят край свлачището на Автомагистрала Обновена
Няма изясненост по кое време ще бъде разчитен пътят край свлачището на Автомагистрала " Струма "

Шетът на АПИ Георги Терзийски увери, че специалисти работят и все още

При минусови температури, доста мощен вятър и макар дъжда през нощта и сутринта експертите съумяха да обрушат напълно ската, тъй че да се обезпечи сигурността на пътуващите и да възстановим придвижването , сподели Терзийски.

Пътната организация ще употребява експертизата на научната и техническата общественост, на специалистите по свлачищни и геодинамични процеси от Българска академия на науките, от Минно-геоложкия университет и от Университета по архитектура, строителство и геодезия, с цел да се употребява и техният опит за още по-успешно осъществяване на оценка и разбор на риска от сривания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР