Възстановено е движението в едната лента на път I-1 /Е79/

...
Възстановено е движението в едната лента на път I-1 /Е79/
Коментари Харесай

Отвориха за движение пътя през Кресненското дефиле след две тежки катастрофи


Възстановено е придвижването в едната лента на път I-1 /Е79/ Благоевград - Кулата в региона на Кресненското дефиле. Трафикът се контролира от пътна полиция. Две тежки произшествия блокираха интернационалния път за Гърция рано тази заран. Два ТИР-а катастрофираха в Кресненското дефиле. Жертви и потърпевши няма, само че сутринта придвижването беше спряно и в двете направления.

Инцидентът станал рано тази заран, когато тежкотоварен автомобил се завъртял и се блъснал в крайпътния склон. Причината - водачът изгубил ръководство над камиона, откакто едно от колелата му блокирало.

На мястото на злополуката дойде и собственичката на камиона. Тя била осведомена още през вчерашния ден, че автомобилът има механически проблем. След като видя разпиляната стока по пътното платно ѝ прилоша и се наложи да бъде закарана до незабавен център.

Заради злополуката в Кресненското дефиле останаха блокирани десетки коли, в доста от тях имаше и дребни деца. Наложи се екипи на Спешна помощ да транспортират заболели хора, които не могат да продължат пътуването си.

Много пътуващи за работа също останаха в колоната да чакат придвижването да бъде възобновено.

Обходният маршрут за граничния пункт "Кулата " е през Гоце Делчев и прохода Попови ливади, само че пътят се удължава доста.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР