Възстановено е движението по път I-5 Бяла – Велико Търново

...
Възстановено е движението по път I-5 Бяла – Велико Търново
Коментари Харесай

Възстановено е движението в района на тежката катастрофа край Велико Търново

Възстановено е придвижването по път I-5 Бяла – Велико Търново в региона на с. Куцина, където при злополука починаха четирима души, а 8 са ранени.

Румънски рейс се удари в спрял автомобил с нидерландска регистрация. Инцидентът е станал тази нощ към 2.00 часа сред селата Поикраище и Куцина. В рейса са пътували 24-ма пасажери и двама водачи. Връщали са се от екскурзия в Истанбул.

Загиналите са трима румънски жители и един турски жител. Трима са умряли на място, четвъртият е умрял в реанимацията. Пътуващите в лекия автомобил не са били в колата и от тях няма потърпевши.

Разследването се организира под управлението на Окръжна прокуратура-Велико Търново. Досъдебното произвеждане е предоставено за следствие на следователи при Национална следствена работа, оповестиха от Прокуратурата.

В хода на следствието е осъществен оглед на местопроизшествието, конфискувани са моторните транспортни средства, участници в ПТП, следи и предмети, имащи значение за делото, осъществени са разпити на очевидци, приобщени са документи.

Двамата водачи на рейса са арестувани за 24 часа. Пробите за алкохол на водачите са негативни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР