Възстановено е движението по автомагирстлаа Тракия при км 102 в

...
Възстановено е движението по автомагирстлаа Тракия при км 102 в
Коментари Харесай

Възстановено е движението по магистрала „Тракия“ в посока Бургас

Възстановено е придвижването по автомагирстлаа " Тракия " при км 102 в посока Бургас, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура " (АПИ). Трафикът в сектора се осъществяваше краткотрайно в една лента заради пътнотранспортно произшествие.
Прочетете още
За няколко верижни произшествия в региона сред 101-и и 106-и километър на автомагистрала " Тракия " в посока Бургас заяви по-рано през днешния ден представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той посочи, че няма потърпевши хора. Нанесени са материални вреди по колите. Причина за пътнотранспортните катастрофи са придвижване с несъобразена скорост, неспазване на отдалеченост или неправилни изпреварвания.

От АПИ приканват водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай, допълват от Пътната организация. Оттам приканват също на път да се потегля с готови за зимни условия коли.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР