Възстановено е движението на моторни превозни средства до 3,5 тона

...
Възстановено е движението на моторни превозни средства до 3,5 тона
Коментари Харесай

Отвориха прохода Петрохан за автомобили до 3,5 тона

Възстановено е придвижването на моторни транспортни средства до 3,5 тона в сектора Бързия-Гинци през прохода „ Петрохан “. Това оповестиха от пресцентъра на Агенцията „ Пътна инфраструктура “.

Трафикът в правата ще се реализира в една лента, в двете посоки, с изчакване. Скоростта на придвижване в компрометирания сектор е до 30 км/ч.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта, предизвестяват от пътната организация.

Петрохан бе затворен в събота след проливните дъждове, които нанесоха вреди върху пътната настилка в региона над Малка Бързия.

С уширението на пътното платно и асфалтиране на компрометираното трасе е обезпечено безвредното прекосяване на водачите. Продължава работата по възобновяване на насипа до осъществяването на трайно планово решение за подсилване на опустошения сектор.

Екипите на пътноподдържащото сдружение работят интензивно, с цел да се възвърне естественото придвижване по второкласния път, който е на късия път от Видин през Монтана за София.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР