Възроденият Григор Димитров продължава отличното си представяне на Мастърса в

...
Възроденият Григор Димитров продължава отличното си представяне на Мастърса в
Коментари Харесай

Вижте колко ще спечели Гришо за класиране на финала и кога и...

Възроденият Григор Димитров продължава отличното си показване на Мастърса в Индиън Уелс, където доближи до полуфинала след победа на Хуберт Хуркач. За място на финала 30-годишният хасковлия ще спори против Камерън Нори. Двубоят е на следващия ден вечер не по-рано от 21 часа българско време. При триумф в срещата Григор ще прибави към банковата си сметка 640 хиляди $ и ще се завърне в Топ 20 на Световната класация.

Самият Григор показа, че една от аргументите за възродената му кариера е дамата до него. След успеха над Хуркач той благодари на Лолита Усманова за комфорта, който му основава и показа, че са в прелестни връзки.

" Чувствам се друго. Възвърнах положителния темп както в тениса, по този начин и в живота. Особено в живота. Знанието, че тялото ми е на нужното равнище, ми дава голяма убеденост и това се отразява на играта ми. Този факт самичък по себе си ме прави благополучен, да не приказваме за печеленето на мачове ", сподели Димитров пред Tennis Channel.

" В момента съм фокусиран върху това да се любувам на ежедневния си живот. Не съм захласнат от резултатите, без значение дали спечелвам или изгубвам. Всеки път, когато изляза на корта, знам за какво съм там и какво да върша. Когато работата е свършена, не преставам напред, като в това време намирам метод да се разсея и да се разтоваря. Напоследък този способ ми прави доста добра работа ", сподели още българинът.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР