Възродените Telltale Games (или това, което остана от оригиналния състав

...
Възродените Telltale Games (или това, което остана от оригиналния състав
Коментари Харесай

The Expanse: A Telltale Series – Episode 1 излиза през юли

Възродените Telltale Games (или това, което остана от истинския състав на студиото) оповестиха, че първия епизод на The Expanse: A Telltale Series ще излезе на 27.07.2023 за платформите на Xbox One и PS4, Xbox Series X|S, PS5 и Windows посредством магазина на Epic Games. От студиото прецизираха, че идващите четири епизода от играта ще излизат през две седмици след премиерата на Епизод 1. Открити са също по този начин и предварителните поръчки за The Expanse: A Telltale Series. Играта идва в три разнообразни издания: общоприетоо и първокласно. Второто включва 24-часов ранен достъп до играта за притежателите на PlayStation конзоли и лични компютри, както и DLC, което ще излезе на по-късен стадий.

Разработена взаимно от Telltale, Alcon и Deck Nine Games (Life is Strange: True Colors), The Expanse: A Telltale Series се базира на сериите на Amazon, само че действието в играта се развива преди тези в сериала. Ще може да изпитате събитията, които се случват на „ Артемис “ от вероятността на Камина Дръмър. Докато екипажът изследва дебрите на Пояса и посреща самоуверено другите закани, Камина би трябвало да се оправи с разнообразни сложни избори.

Както евентуално си спомняте, преди пет години, Telltale Games претърпяха злополука, която докара до края на компанията. Впоследствие то се завърна, само че в друг състав. Интересното е, че Dramatic Labs, студиото, което основаха част от истинските чиновници на Telltale, също работят по научно-фантастично премеждие – Star Trek: Resurgence, което се чака да направи премиерата си идната седмица.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР