Възрастта неминуемо притиска всяка дама в даден период от живота

...
Възрастта неминуемо притиска всяка дама в даден период от живота
Коментари Харесай

Не боядисвайте косата си в тези 3 цвята, състаряват

Възрастта неизбежно притиска всяка дама в даден интервал от живота й. Едно от най-важните неща, с цел да има ослепителна визия и да смъкна някоя и друга година образно от себе си, е прическата й.

Има няколко елементарни правила, които всяка дама би трябвало да следва при избора си на прическа и най-много при подбора на цвят. Той е извънредно значим, тъй като може да се окаже, че образно си придавате даже години от горната страна на вашите.

Ако спазвате обаче изискванията, то може да постигнете тъкмо противоположният резултат – да се подмладите, да свалите доста години от възрастта си и да изглеждате меко казано ослепително.

Ще ви посочим и трите цвята, в които никога не трябва да се боядисвате, в случай че желаете да изглеждате млада.

Едно от най-важните условия, които би трябвало да спазвате, при избора на прическа. Е да заложите на оптимално естествени цветова.

Например, би трябвало да избягвате прекомерно ярките и лъскави нюанси, защото структурата на косата се трансформира с възрастта, както и скалпа. Съответно, те ще наподобяват малко по-различно, в сравнение с в младостта, и също така най-вероятно ще подчертаят някои недостатъци на кожата.

С годините стилът на облеклото постоянно се трансформира: става по-спокоен, тъй че най-неутралните нюанси наподобяват доста по-добре.

Освен това си коства да избягвате червени, сини и лилави нюанси, защото с възрастта скалпът става по-тънък и върху него може да се появи пърхот. Ярките неестествени нюанси вредят на косата, правейки я по-слаба, по-тънка и безжизнена.

Има и различен проблем с аления пигмент: в случай че имате податливост към розацея, това ще подчертае този ви проблем.

Металните цветове – сребърни и златни също не са верен избор поради прекомерната им престореност и способността им да притеглят вниманието към несъвършенствата на кожата. Също по този начин си коства да изоставите контрастиращите опити, когато горната част на главата е боядисана в един - по-ярък и по-дълбок цвят, а долната - в по-светъл. Тази наклонност при възрастни дами най-често наподобява неуместно и неуместно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР