Възрастта не е начин да се прецени нивото на зрялост

...
Възрастта не е начин да се прецени нивото на зрялост
Коментари Харесай

Колко зрял е един мъж според зодията си

Възрастта не е метод да се реши равнището на зрялост на някого. Всички познаваме възрасни, които работят като деца, не могат да управляват гнева си, или са безотговорни.
Възрастта е число, само че може да няма въздействие върху това по какъв начин някой работи щом стане въпрос за астрология. Всеки знак на зодиака има своето равнище на зрялост и може да ви покаже дали имате работа с зрели мъже или мъже, които няма да пораснат.
Понякога възрастта на хората е в директно несъгласие с метода, по който работят. Когато един възрастен мъж се държи като младеж, ляга си късно, не се грижи за сметките си и се държи сякаш е обикновено да закъснява да работи всеки ден, не е огромна работа, това е проблем.
Ето по какъв начин да прецените равнището на зрялост на един мъж съгласно зодиакалния му знак.

Овен
Отговорността и зрелостта не идват елементарно при момчетата Овен. Те имат обич към живота и работят по този начин, като че ли вършат нещо за първи път. Това може да е техният 200-ти тенис мач, само че въпреки всичко ще имат същия възторг, както когато започнаха да играят. Но противоположната страна на тази незрялост е, че те са склонни да бъдат егоистични, груби и глупави. Те не мислят нещата, нито пък разрешават да се заловен в детайлите.


Телец
В по-голямата си част, Телецът е виновен и деликатен, изключително когато става въпрос за страсти. Те не бързат да се доверяват и правят задълбочено следствие, преди да могат да се ангажират с нещо или с някого. Въпреки това, те са доста упорити и не са доста положителни в компромиса. Един мъж Телец може да ревнува и да се отнася с половинката си като дете с играчка.

Близнаци
Мъжът Близнаци не е прочут като супер зрял или виновен. Те са блестящи и постоянно закъсняват за срещи, даже в случай че имат желание да бъдат точни. Те се изгубват елементарно, не приключват планове и бързо се разсейват. Близнакът се отегчава елементарно и обича да трансформира външния си тип. Той би предпочел да върви на друго празненство всяка вечер, в сравнение с да прави някакви тъпи, само че нужни неща за възрастни.

Рак
Ракът мъж има избрана зряла страна към него. Той обича да има възприятие за сигурност (особено в виталното си пространство) и има наклонност да бъде доста виновен, когато става дума за финансите му. Емоциите, обаче, са слабото му място. Ако той е засегнат, той ще се задържи на неодобрение и ще премине през предходни връзки в съзнанието си, търсейки неточности, които е направил. Знаеше, че е толкоз смутен, че губи надзор и работи. Той се оправя по-добре, когато има връзка.

Лъв
Мъжът Лъв е прочут със своята храброст, преданост, способността си да води. Той има податливост да работи рационално, а не импулсивно. Той познава себе си и е почтен за своите мощни страни. Той няма да се отдръпна от борба, само че няма да стартира и без причина. Той е убеден и се показва добре, което има за цел да накара другите да имат вяра в него и да се усещат сигурни.

Дева
Девите одобряват доста съществено своите взаимоотношения, задължения и обещания. Ако той споделя, че ще бъде някъде или ще направи нещо, нормално ще го направи. Мъжът на Девата се появява и не чака нищо в подмяна. Той не е припрян и внимава с думите си, защото знае силата, която имат. Мъжът Дева е съвсем прекомерно зрял и в действителност може да се отпусне малко.

Везни
Докато мъжът на Везни мисли за себе си като за доста добре уравновесен и зрял, той в действителност клони повече към незрялост. Представителите на тази зодия избират да се забавляват, в сравнение с да вършат нещата, които би трябвало да вършат. Той ще отсрочва до последната минута да заплати сметката за телефона. Той ненавижда чувството, че нещо виси над него и от време на време ще заплати авансово, с цел да може да не помни. Това не е тъкмо баланс, по-скоро като махало, въртящо се напред-назад.

Скорпион
Мъжът Скорпион счита, че държи всички под надзор и е доста зрял. И той е, до момента в който всичко върви по пътя си. Ако обаче нещо се обърка, неговият характер побеждава здравия му разсъдък. Може да отнеме доста време, само че това не значи, че той няма да работи жестоко или импулсивно.

Стрелец
Мъжът Стрелец има проблем с всички видове отговорност - дълготрайни взаимоотношения, ипотеки и неспособност да изчезне, когато желае. Не е, че той не може да направи или да има такива неща, просто желае да му е оптимално елементарно. Стрелецът цени независимостта си на първо място, само че той знае това за себе си, тъй че той взема своите решения в това отношение.

Козирог
Козирогът мъж е облик на отговорност. Той поема уговорките си съществено и обича да има мощна фамилна и финансова основа. Той постоянно е там за хората, които са значими за него. Той е страховит чиновник, сътрудник, брачен партньор и се пробва да направи всичко. Той може да работи прекалено много, само че единствено тъй като е толкоз решен да направи добър живот за себе си и фамилията си.

Водолей
Дори в случай че Водолеят не е почитател на " Междузвездни войни " или " Стар Трек ", той е софтуерен тип. Той обича нови технологии и видеоигри, компютри и даже от време на време cosplay. Той може да има проблеми при изразяването на страстите си, само че няма проблем да разбере битовете и дроновете. Водолеят несъмнено е в досег с вътрешното си дете и постоянно се измъква от всичко, което е зряло, с цел да се срещне с него.

Риби
Мъжът Риби е остаряла душа. Ако има вяра в минали животи, той ще знае, че има много. Той показва мъдростта си по метода, по който се грижи за всичко на тази планета и по какъв начин показва себе си творчество. Рибите усещат нещата надълбоко и това е мястото, където уязвимостта им пречи на зрялост. Те не постоянно се занимават с сложни прочувствени обстановки по зрял метод. Красивата част е, че мъжът Риби постоянно се пробва да бъде по-добър човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР