Възрастта е просто число за много хора. Когато търсят партньор

...
Възрастта е просто число за много хора. Когато търсят партньор
Коментари Харесай

Специалистите са категорични: Хвани си кака да те отрака!

Възрастта е просто число за доста хора. Когато търсят сътрудник в живота, наподобява, че някои спортисти не се интересуват дали са по-възрастният или по-младият човек във връзката. В множеството случаи разликата е единствено няколко години, само че в последно време следим от ден на ден спортисти, които са отишли малко надалеч от възрастовата си група, с цел да намерят своя сътрудник.

Мъжете спортисти рядко имат проблем с намирането на хубав по-млад сътрудник, защото техните многомилионни контракти и различаване на имена улесняват търсенето им от по-младите дами. За доста спортисти мъже връзката с по-млада жена постоянно е водила до брак и деца. Други не могат да се оправят с по-младата си половинка.

Има мъже спортисти, които имат самочувствието да се стремят към по-възрастна жена. Една жена, която би могла да научи даже професионален състезател на нещо, е привлекателна и мъжете нямат проблем да се учат от опита й. За всеки човек възрастта е просто нищо повече от число, диктуващо годините ви на тази земя, и те не разрешават да ви спрат, с цел да намерите същинската обич.



„ Мъжете спортисти търсят повече сигурност и успокоение, тъй като светът на спорта изключително в днешно време е извънредно под напрежение, изпълнен с непрекъснати промени и неустановеност. Непрекъснато възходящата с бързи темпове комерсиализация и глобализация на спорта подлагат участниците в него на сериозен стрес. От друга страна множеството спортисти, изключително сполучливите такива, в множеството случаи са израснали сами. Отделили са се рано от фамилията, с цел да върви професионалната им реализация, постоянно в различен град или друга страна - за месеци, години наред надалеч от родителите. Тези спортисти жадуват поддръжката и топлината на фамилията, и постоянно доста рано основават лично такова. Много от тях и рано стават татковци. Но по - главното е, че по - зрялата на възраст партньорка способства за равновесието във връзката. Надраснала е възрастта на “drama queen” вид осъществяванията и знае какво желае. Не на последно място е самостоятелна. Спортистите са доста дисциплинирани и виновни персони, които когато не срещнат същото в половинката си, доста бързо се разочароват и напущат сходни взаимоотношения. Когато дамата няма задоволително житейски опит и не е постигнала нищо сама в живота си, доста мъчно ще разбере честите отсъствия на колегата си за тренировки, мачове, лагери и така нататък Ако дамата няма към какво да се стреми, в случай че тя самата не се развива професионално, което постоянно е белег на зрялост, без да е наложително да е водеща във възрастта, тя доста бързо ще се почувства самотна, ще изпада в депресивни положения и ще упреква колегата си за отсъствията му, вместо да цени всеки миг когато са дружно още повече.”, разяснява пред Sportal.bg спортният психолог Полина Хаджиянкова.

Все още наподобява по-често мъжете да търсят по-млади дами, само че едни от най-четените истории не престават да бъдат тези за това за какво по-младите мъже си падат по възрастни дами. Но освен по-младите известни мъже схващат влечението към зрелите дами.

В „ По-възрастни дами, по-млади мъже: нови благоприятни условия за обич и романтика “ създателите Фелисия Брингс и Сюзън Уинтър са интервюирали повече от 200 мъже, с цел да открият привлекателността на по този начин наречения „ синдром на госпожа Робинсън “. Ще бъдете сюрпризирани от това, което мъжете намират за привлекателно за по-възрастните дами.

" Връзката е неповторима, тъй като не е построена единствено върху секс, а върху доверие, почитание и обич. Възрастта няма нищо общо с връзката.”, „ Способността да приказваме за каквото и да било е освежаваща и ангажираща. Предложи ми пространство, отдаденост и себе си, което не можах да намеря при никоя друга. Сега се грижа по-добре за себе си. Изгражда моята убеденост. Вече имам по-добра работа и се усещам по-добре от всеки път.”, " Откривам, че ме притегля жена, която има някаква степен на хладнокръвие. Харесва ми стимулирането на изострен разсъдък. Обичам да седна да вечерям с някой, който има равнище на диалог, което мога да оценя и да му се насладя. По-младите дами от време на време са прекомерно фокусирани върху основаването на фамилии и това рядко е проблем с по-възрастните дами. Винаги съм имал връзки с по-възрастни дами. Те познават себе си. Те могат да предложат доста повече и търсят разнообразни неща. По-възрастните дами могат да бъдат по-игриви. Те са по-спокойни. Всичко това е привлекателно. ", „ " Когато срещна жена над 30 години, тя нормално е доста ясна и съсредоточена. Тя знае какво желае в живота си и е доста по-лесно да бъдеш с нея. Гледам доста мои другари, които имат приятелки на тяхната възраст и по-млади и проблемите, които имат, ми се костват нелепи. Често се държат неуместно и незряло. ", „ Самият факт, че има толкоз доста неща за учене от по-възрастна жена, че те имат толкоз доста повече житейски опит, е премеждие за мен.”, „ Тя ми предложи опцията да видя друга позиция по доста разнообразни въпроси. Искам да кажа, че възрастните дами мислят по друг метод по избрани въпроси и имат по-голям опит.”, „ Опитът в живота, който са имали, ги прави по-обосновани и реалистични. Дава ми прочувствена непоклатимост. Освен това по-зрялата жена е доста по-опитна в живота. Знаете, че това е индивидът, който ще ви каже тъкмо какво желае и е по-сигурна в себе си. По-възрастните дами знаят какво усещат и за какво го усещат.”, са единствено част от отговорите на мъжете, които описват за позитивите от връзка с по-опитна жена.

Повече млади мъже, в сравнение с си представяме излизат и се женят за по-възрастни дами.


И въпреки всичко, макар евентуалните стандартите връзките сред по-младите мъже и по-възрастните дами не престават да оцеляват и процъфтяват. Изследванията изясняват за какво.

Някои считат, че вниманието на по-възрастна жена покачва личното им равнище на убеденост и самочувствие. Други признават, че възрастните дами имат повече житейски опит, прочувствена непоклатимост и могат да предложат както почтеност, по този начин и разнообразни вероятности.

Светът на спорта е претъпкан с образци за извънредно сполучливи връзки на мъже спортисти с по-възрастни от тях дами, които са оживели все пак и всички.

Легендата на Маями Хийт Дуейн Уейд е девет години по-млад от брачната половинка си, актрисата Габриел Юнион. Тя е имала романс с професионални спортисти, преди да се омъжи за Уейд. Брюнетката беше обвързвана с баскетболиста Джейсън Кид и беше омъжена за играча на НФЛ Крис Хауърд, само че се разведе с него през 2006 година Три години по-късно тя и Уейд започнаха да излизат. През 2014 година те се ожениха, като са дружно и до през днешния ден. И двамата са имали сполучлива кариера и солидна банкова сметка, тъй че несъмнено не става въпрос за финансов интерес. Възрастта при тях е просто число.
Вижте тази обява в Instagram.

Вероятно нито един състезател не е попадал допълнително заглавия за връзки с по-възрастна жена от легендата на Сан Антонио Спърс Тони Паркър, който мина под венчилото със седем години по-младата актриса и звезда от хитовия сериал „ Отчаяни съпруги” Ева Лонгория. Те се срещнаха през 2004 година и се ожениха през 2007 година По-късно обаче французинът беше заловен в крачка, което в последна сметка докара до бракоразвод през 2011 година Въпреки че Лонгория е по-възрастна жена, тя към момента е зашеметяваща на 44-годишна възраст и може би по-младият Паркър не е бил подготвен да бъде по отношение на жена, която знае какво желае.
Вижте тази обява в Instagram.

Напоследък от ден на ден се приказва за връзката на баскетболиста от НБА Малик Бийзли с риалити звездата Ларса Пипън. Пищната 46-годишна красавица, която е някогашна брачна половинка на именития Скоти Пипън, не крие любовта си с 24-годишния състезател на Минесота Тимбъруулвс. Наскоро Ларса даже заприказва за женитба с новия си обичан, който пък с цел да бъде с нея заряза брачната половинка и детето си.
Вижте тази обява в Instagram.

В НБА връзките с по-възрастни дами от дълго време не са нещо ново, подобен е казусът и словенската звезда на Далас Лука Дончич. Сърцето му е окупирано от две години по-голямата от него Ана Мария Голтес. Двамата са дружно от младежи.
Вижте тази обява в Instagram.

Певицата Никол Шерцингер също оплете в мрежите си много по-млади от нея спортисти. Тя изживя дълга любовна история с 36-годишния водач от Формула 1 Люис Хамилтън, с който се разделиха най-неочаквано през 2015 година, след щастливи осем години дружно. Винтидж колите стареят в действителност добре, само че погледът към госпожа Шерцингер напоследък сподели, че е съумяла да остарее прелестно и наподобява необикновено за жена, която тази година ще навърши 43 години. След връзката си със суперзвездата на Мерцедес, тя се насочи към най-хубавия български тенисист, с който имаше интимни връзки до преди година. Двамата имаха 13 години разлика, само че това не ги притесняваше. След края на връзката им горещата хитова изпълнителка разпали пристрастеностите на ръгбиста Том Еванс, с който ги разделят едвам 7 години разлика в нейна изгода.

За Григор Димитров това не беше първа връзка с по-възрастна жена. Тенис звездата беше на крилете на любовта цели три години дружно със своята колежка Мария Шарапова, която беше 4 години по-напред от него с възрастта.

Десет години разделят централния бранител на Барселона от брачната половинка му, колумбийската певица Шакира. Двамата се срещат, когато Пике беше част от музикален видеоклип, който Шакира продуцира за песента „ Waka Waka”, която беше употребена за Световното състезание по футбол през 2010-та. Оттогава двойката има две деца, родени през 2013 и 2015 година Известна с провокативните си танци, ние сме сигурни, че 10 години по-младият Пике е изгубен в метода, по който по-възрастната му половинка се движи.
Вижте тази обява в Instagram.

Ярък образец от футболния свят е връзката сред суперзвездата на Милан и неговата брачна половинка Хелена Сегер. Двамата има 11 години разлика във възрастта, само че все пак връзките им са извънредно хармонични. Те се срещат, когато футболистът е на 21 години, а русокоската на 32. Той й препречва пътя с Ферарито си, а тя стартира да му крещи, с което разпалва интереса на Ибрахимович още повече. От връзката си двамата имат и две деца.

Семейство Бекъм също попада в нашето следствие. Бившата певица Виктория е единствено година по-голяма от Дейвид, само че въпреки всичко има разлика във възрастта им. Това явно няма никакво значение за тях, защото са щастливо женени към този момент 22 години и се радват на четири деца.

Младата звезда на Рома също попадна в клопката на любовта с по-възрастна партньорка. Футболистът заби 11-години по-голямата от него румънка Мадалина Диана Генеа. Името на сексбомбата е добре познато в света на футбола. Преди време тя беше обвързвана с Марко Бориело и.
Вижте тази обява в Instagram.

В българския спорт също връзките сред по-млади спортисти и по-възрастни дами не са табу. Сред тези двойки попадат вратарят на Левски и плеймейтката Николета Лозанова, футболистът на ЦСКА-София и певицата Ариа, волейболистът на Нефтохимик Георги Братоев и брачната половинка му Пламена, волейболната звезда Цветан Соколов и половинката му Деляна, националът Тодор Скримов и най-сексапилната учителка Силвия Зубева, центърът на Хебър Теодор Тодоров и брачната половинка му Каролина, футболистът на Черно море и неговата половинка Силвена, някогашният капитан на националния тим по баскетбол Павел Маринов и гимнастичката Владислава Танчева, както и баскетболният национал Павлин Иванов и очарователната му брачна половинка Рената.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР