Възрастта е просто число и всяка жена заслужава да се

...
Възрастта е просто число и всяка жена заслужава да се
Коментари Харесай

Банските, които прикриват всички несъвършенства на жената над 50 – само най-доброто е на показ! (СНИМКИ)

Възрастта е просто число и всяка жена заслужава да се усеща уверена и красива, без значение на какъв брой години е.  Банските костюми са неразделна част от вашия летен дрешник и за дамите на възраст 50+ е изключително значимо да намерят модел, който акцентира преимуществата им и им разрешава да изразят неповторимия си жанр. И тъй като лятото стремително наближава, нека разгледаме най-добрите модели бански костюми за дами на възраст 50+.

Най-добрите бански костюми за дами на възраст 50+

Цели бански с V-образно деколте

Това е съвършеният избор за дами над 50 години. Този модел съчетава елегантност, жанр и деловитост, трансформирайки се в същинска наклонност измежду зрелите дами.

 бански V-образно деколте

 бански 50+

Подчертава фигурата. Целият бански с V-образно деколте съвършено акцентира женствените черти на фигурата и подчертава върху горната част на тялото. Дълбокото V-образно деколте придава великолепие на шията и деколтето, наблягайки основните прелести, като в същото време оставя място за въображението. Това разрешава на една жена да остане стилна и привлекателна, като в същото време прикрие всичко ненужно.

Поддържа и обезпечава комфорт. Целите бански с V-образно деколте нормално имат вградени чашки за поддържане на бюста за оптимална поддръжка и комфорт. Тази детайлност е изключително значима за по-възрастните дами, защото те може да се нуждаят от спомагателна поддръжка и надзор.

Създава илюзията за дълги крайници. Целите бански с V-образно деколте имат способността да основават образна заблуда за дълги крайници. V-образното деколте притегля погледа нагоре, отклонява вниманието от долната част на тялото и придава естетика и съразмерност на визията. Това е изключително потребно за тези, които желаят да поправят пропорциите на фигурата си и да основат усещане за великолепие.

Бански костюми с кормила в региона на гърдите

Това е съвременно и женствено решение, което ще придаде на вашия облик деликатност и романтика.

 цялостен бански с кормила

 бански с кормила на гърдите
Създава размер. Воланите в региона на бюста придават размер и основават образно усещане за по-голям бюст. Това е изключително потребно за дами, които желаят да подчертаят женствените си извивки и да основат по-съблазнителен външен тип.

Изглажда линиите. Воланите също могат да бъдат потребни за скриване на някои недостатъци или неравности в региона на гърдите. Те могат да изгладят линиите и да основат по-равномерен и изящен тип. Ако имате дребни недостатъци или стрии, кормилата могат да ви оказват помощ да скриете тези елементи, придавайки по-гладка и по-симетрична форма.

Бански с висока талия

Те се трансфораха в същинска наклонност и са доста известни измежду дамите. Този модел бански има освен моден дизайн, само че и редица практични преимущества.

 бански с висока талия

 бански с висока талия 50+

Скриване на възрастовите недостатъци и основаване на контур. Бански костюми с висока талия оказват помощ да се скрият някои недостатъци в региона на корема и страните, като мастни натрупвания или стрии. Високата талия основава равномерен преход от горната към долната част на тялото, като в същото време акцентира талията и основава по-тънък контур. Това прави тези бански костюми отличен избор за тези, които желаят да скрият проблематичните зони и да се усещат уверени.

 танкини 50+

 танкини 50+

Визуално удължение на краката. Бански костюми с висока талия основават образен резултат на удължение на краката. Линията на талията, която е по-висока от нормално, основава усещане за по-дълги и стройни крайници. Това е изключително потребно за тези, които желаят да поправят пропорциите на фигурата си и да основат грациозен външен тип.

Практичност и комфорт. Бански костюми с висока талия обезпечават спомагателна поддръжка и комфорт. Високата талия оказва помощ за фиксиране и отбрана на корема, което прави банския по-практичен за действия навън и плуване.

Бански костюм с набор или колан в талията

Това е превъзходен избор за дами на възраст над 50 години. Този моден и съвременен дизайн оказва помощ за основаването на грациозен външен тип и прибавя спомагателни преимущества към зрялата фигура.

 бански с колан

Извайва фигурата и придава форма. Банските с набор на талията оказват помощ за извайване на фигурата и придаване на по-ясни контури. Прибирането на талията основава кръвоспиращ резултат, наблягайки естествените извивки на тялото и създавайки по-дефинирана талия. Това е изключително потребно за възрастни дами, които може да имат промени във фигурата си и желаят да подчертаят своята прелест.

Скриване на минусите и фокусиране върху достолепията. Събирането на талията също оказва помощ да се скрият някои от несъвършенствата в региона на корема и страните. Те основават равномерен преход от горната към долната част на тялото, като в същото време изглаждат неравностите и основават по-хармоничен тип. В същото време наборът или коланът акцентират достолепията на фигурата, наблягайки женствените извивки.

 бански с колан 50+

 бански с коланче 50+

Елегантност и жанр. Банските с сходен подробност на талията придават грациозност и жанр на визията ви. Този дизайн основава изтънченост и прибавя нотка разкош към вашия външен тип. Могат да бъдат и с разнородни десени и елементи, които вършат банския костюм още по-привлекателен.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР