Възрастта 60+ не е причина да спрете да се интересувате

...
Възрастта 60+ не е причина да спрете да се интересувате
Коментари Харесай

Бъди любима: големи модници над 60 години

Възрастта 60+ не е причина да спрете да се интересувате от мода. Всяка женска възраст има собствен сексапил, тъй че не трябва да го криете, като избирате тъмни и незабележими неща. Можете елементарно да си позволите ярки и съвременни облекла.

Рокля с цветя

Летният дрешник е невъобразим без рокля на цветя. Изберете рокли със свободен контур, монтирането не е на мода през днешния ден. Модел с трапецовиден контур с дължина миди ще наподобява добре. Ръкавите са къси, украсени с кормила, деколтето е заоблено.

Цветен блок

Различни модели облекла се шият по техниката „ пъстър блок “. Това може да бъде права, свободна рокля или костюм, състоящ се от панталон и свободно яке. Струва си да изберете лек джъмпер, който да подхожда на костюма в цвета на един от нюансите на костюма.

Малки точки

Полка точки са повсеместен модел, само че те са изключително търсени през лятото. Обърнете внимание на истинската макси рокля с асиметрично деколте и колан. Този модел може да бъде допълнен с лека панталонка или късо яке.

Друг летен модел е блуза на точки. Модел в свободен, прав контур с три четвърти ръкави. Тази блуза наподобява добре с разнообразни разновидности на дъното, само че наподобява изключително впечатляващо в композиция с необятни снежнобели панталони.

Фуксия

Ярък колорит на фуксия идеално ще се впише в летния дрешник на стара дама. Летните свободни блузи с ръкави до лакътя ще наподобяват ужасно. Блуза от фуксия в композиция с бяло наподобява доста красива. Например с бели съкратени панталони с прав контур или даже с къси панталони до коляното.

Ярки ризи

Какво да облека с дънки? Ярките елементарни ризи ще наподобяват добре. Просто не избирайте модели на кисели нюанси, дайте желание на деликатни цветове. Например ярко розово или ярко нефрит.

Оранжево

Имате ли оранжеви предмети в дрешника си? Със сигурност множеството дами на възраст над 60 години ще отговорят негативно. Но в случай че изберете не най -яркия, а леко избелен колорит, тогава оранжевото съвършено ще освежи.

Смелите дами могат да си купят оранжев панталонен костюм, състоящ се от прави панталони и топ с тънки презрамки. Ако доста оранжево ви се коства прекалено много, можете да изберете панталони от този цвят с щампа и да ги допълвате с бял топ.

Бели панталони

Белите панталони непрактични ли са? Всъщност такова нещо ще изисква деликатна поддръжка. Но белите панталони наподобяват ужасно. Можете да изберете прав или изрязан модел, само че панталоните никога не би трябвало да са тесни, дайте желание на свободни модели.

И можете да носите бели панталони с всичко. Например с алена двустепенна горна част с презрамки или с бяла и алена тениска на райета.

Рокли туники

Това са доста комфортни модели от трапецовидния контур. За шиене на рокли са употребявани два типа плат – блестящо синьо и с приказен принт. В първата рокля платната с шарки е главната, а яркосиният материал е употребен за украса. Във втората рокля е тъкмо противоположното.

Красиви нюанси на зелено – нефрит, малахит

Зеленото е цветът на лятото, тъй че би трябвало да се употребява през лятото. Например, можете да изберете автентичен свободно прилепващ гащеризон. Горната част на гащеризона е направена с наведено, което ви разрешава да скриете обособени дефекти на фигурата.

Или лека блуза от шифон с ослепителен пъстър принт. Блузата е украсена с кормила, подредени в няколко равнища.

Поли на точки

Пола в хубав богат колорит на кафяво с дребни бели точки полка е отличен избор за лятото. Изберете всеки модел – прав или расклешен. Снежнобял топ или тениска ще бъдат грандиозно допълнение. Последните могат да бъдат завързани на възел на талията.

Нюанси на синьо

Можете да извършите елегантна рокля от плат в сини тонове с изтънчен принт. Удължена жилетка, направена от такава тъкан, ще наподобява добре. За жилетка си коства да вземете едноцветни неща, да вземем за пример тъмносини панталони и риза от същия колорит.

Нюанс на зелена ябълка

Оригинална многоетажна рокля може да бъде ушита от шифон в хубав зелен колорит. Тъй като моделът ще се окаже полупрозрачен, той се носи върху рокля с долни дрехи с тънки презрамки за спагети.

Спокойна блуза в хубав зелен колорит ще наподобява отлично, съчетана с макси пола със зелен и розов флорален принт.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР