Възрастният Велчо Г. е бил намерен към 22,00 часа на

...
Възрастният Велчо Г. е бил намерен към 22,00 часа на
Коментари Харесай

Пребит заради паркомясто в Казанлък издъхна в страшна агония

Възрастният Велчо Г. е бил открит към 22,00 часа на 4 юли на метри от жилищната му кооперация наоколо до дома на културата „ Арсенал “ от инцидентни минувачи е бил откаран в старозагорската болница „ Проф. доктор Стоян Киркович “, където неврохирузите направили тежка мозъчно-черепна интервенция.

Въпреки напъните на експертите пациентът е умрял на 7 юли без да пристигна в схващане, оповестява "Монитор ".

За 24 часа е бил арестуван 46-годишен негов комшия, за който имало данни че последно е бил засечен да беседва с жертвата. Задържаният и Велчо били в дълготраен спор,но липсвали директни очевидци на смъртоносната експанзия.

Задържаният е бил подложен на тест с полиграф от експертите при института по криминалистика при Министерство на вътрешните работи, само че на този стадий нямало несъгласия сред показанията и записите от детективския апарат, разясниха от старозагорската окръжна прокуратура.

Изчакват се резултатите от съдебно-медицинската експертиза вследствие на какво тъкмо е настъпил леталният излаз.

Участвали в интервенцията настояват, че пострадванията са били от ритници с обувка или различен тъп предмет по главата.Образуваното досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета против незнаен причинител е преобразувано в произвеждане за гибел, на този стадий няма към момента притеглен като обвинен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР