Възрастният човек е нападнат и пребит в дома си от

...
Възрастният човек е нападнат и пребит в дома си от
Коментари Харесай

Спор между съседи в София доведе до побой на пенсионер

Възрастният човек е атакуван и пребит в дома си от комшия в столичния квартал „ Надежда ". Камера в коридора е снимала случая, предава NOVA.
Побоят е станал във вторник. Около 22 часа 80-годишният Веселин е самичък в дома си, когато чува, че на вратата се чука. „ Отворил е, без да огледа през шпионката и съседът му непосредствено нахълтва вътре и стартира да го бие ", описа Димитър Акиванов, наследник на потърпевшия мъж.
След случая възрастният човек е с пострадвания по лицето. Извадил си е здравно. В основата на спора стои записка, която дядото залепил на съседа си от долния етаж.
„ На нея пишело, че съгласно Закона за етажната благосъстоятелност се привиква заседание на входа и че, в случай че няма присъстващи, ще се откри кворум и ще се организира това заседание ", изясни Димитър.
Нападателят е признал за нанесения побой над 80-годишния мъж. Георги Георгиев сподели, че с потърпевшия не се схващат отдавна. „ Той непрекъснато прави злословия. Исках да му ударя един пестник и го направих.
Впоследствие той ме наплю и тогава нещата ескалираха много съществено. Бележката преля чашата. Моята врата не е пропагандно табло ", описа мъжът, нападнал Веселин.
По случая е подаден сигнал до Софийската районна прокуратура и се води следствие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР