Възрастните хора от пенсионерски клуб „ Отдих” в район „Западен”

...
Възрастните хора от пенсионерски клуб „ Отдих” в район „Западен”
Коментари Харесай

Пенсионерите от Западен вдигнаха коледен купон СНИМКИ

Възрастните хора от пенсионерски клуб „ Отдих” в регион „ Западен” подвигнаха коледен ваучър през днешния ден. Песни, танци, кръшни хора и доста смях белязаха празника на пенсионерите. Залата се оказа тясна да побере 110 членове на клуба, само че пък всички останаха удовлетворени, че дружно като огромно семейство се събират да се веселят. Председателят на клуба и общински консултант доктор Лилия Учкунова честити идните Коледа и Нова година.

„ Обичайте се, радвайте си, благи хора. Клубното управление ви пожелава здраве, наслада, дългоденствие, починали и мирни съдбини. Да имате топлината и силата на слънцето, романтиката на луната, благосъстоянието и плодородието земята, силата на природата, отбраната на Всевишния. Живейте в мир и съгласие с обичта на бижния и благословията на Отеца”, пожела доктор Учкунова. Като водеща на програмата тя първа запя " Моя страна, моя България ", а всички станаха на крайници и започнаха да й пригласят.

Заместник- кметът на „ Западен” Нонка Симеонова особено пристигна да поздрави възрастните хора и им пожела светли празници, здраве и шанс. Тържеството почетоха и представители на огромна верига супермаркети, които се погрижиха за почерпката.

Д-р Учкунова изпрати благодарствена грамота на кмета на „ Западен” Димитър Колев за поддръжката, която оказва на клуба. А пожеланието на пенсионерите е да е здрав и да остане техен другар.

С бурни аплодисменти всички посрещнаха Христос Христосков, прочут като пловдивският коминочистач, който победи в шахматния шампионат, проведен от общината всред всички клубове на пенсионера в Пловдив. Той сподели наградите- плакет и златна купа и пожела: „ Годината да е харна и хонорарна”. Поздравления получиха също Данчо и Кольо от клуба, които завоюваха трето място на шампионата по карти.

Хор „ Вяра, Надежда и Любов” подвигна градуса на настроението с осъществяванията си, а възрастните хора извиха дълго хоро.
тагове пенсионерски клуб " Отдих " регион Западен доктор Лилия Учкунова Нонка Симеонова  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ  Пенсионерите от Западен подвигнаха коледен ваучър СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР