Възрастните хора не могат да спрат да хвалят дъщеря си.

...
Възрастните хора не могат да спрат да хвалят дъщеря си.
Коментари Харесай

Родителите На Софи Маринова Буквално Я Размазаха За Мъжете Й: Намира Все Голтаци!

Възрастните хора не могат да спрат да хвалят щерка си. Софка с изключение на на тях пособия на куп родственици. Давала обилно средства за локалната болница и за най-различни домове за сираци. Но когато стане дума за любовните й връзки с мъже внезапно си сменят настроението.

Те са вдигнали ръце от несполучливите любови на щерка си и настояват, че днешните мъже за нищо не стават. Марин и Мари съветвали известната си дъщеря да си откри някой паралия. Да не се занимава с голтаци. А Софи им отговаряла, че първо би трябвало да харесаш дадения мъж, а и да го обичаш.

Но очевидно такава й била ориста. Те корят щерка си, че прекомерно глези любовниците си. Засипва ги с дарове, води ги на екскурзии и им купува всичко каквото изискат. Родителите й се надяват най-накрая да си откри подобаващата половинка като майка й споделя: „ След тия трима мъже, ха нека, идващият да е нейният човек и да се случи от нейната рогозка “.

Първият мъж на Софка Петър, който е татко на Лоренцо към момента не се е задомил след раздялата им. Която замязя на сапунен сериал откакто Софи се залюби със сина му Дачо. На по този начин и не мина под венчило с него.

Третият който я заведе пред олтара бе Гринго. Но късия им брак бе унищожен небрежно от непрекъснатите побои и подиуми на безумна ревнивост, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР