Възрастни мъже от чужбина в дизайнерски дрехи, пушат марихуана и

...
Възрастни мъже от чужбина в дизайнерски дрехи, пушат марихуана и
Коментари Харесай

Мигрантите в Ню Йорк консумират наркотици и алкохол на обществени места, тъй като „вълната от престъпност“ завладява горещата туристическа точка

Възрастни мъже от чужбина в дизайнерски облекла, пушат марихуана и минават флакони, до момента в който се събират пред претъпкания мигрантски център в Ню Йорк приютите са измежду стотици хиляди новопристигнали, които са минали в Съединени американски щати от южната граница и са си проправили път по-дълбоко в страната.

Само дребна част от тях са обвинени в модел на грабежи, жертва на десетки дами в Голямата ябълка, споделиха чиновници на полицията в Ню Йорк на брифинг за пресата предходната седмица, обявявайки седем ареста.

Още по-малко имат връзки с Tren de Aragua, или TdA, задгранична проведена незаконна група, която желае да пусне корени в Ню Йорк.

Но относително дребната група неприятни артисти има голямо влияние върху престъпността в града, съгласно полицейските ръководители – изключително в композиция с меките закони за освобождение под гаранция в Ню Йорк.

Мъж наподобява пуши цигара с марихуана в Times Квадратна зона на Ню Йорк, 7 февруари 2024 година (Матю Мак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР