Възрастни мъж и жена са били блъснати от автомобил, докато

...
Възрастни мъж и жена са били блъснати от автомобил, докато
Коментари Харесай

Блъснаха мъж и жена на автобусна спирка в Търговище

Възрастни мъж и жена са били блъснати от автомобил, до момента в който чакали на автобусна спирка в квартал „ Въбел “ в Търговище. Инцидентът е станал малко след 9:00 ч. тази заран.

До случая се стигнало след конфликт сред две коли , които са се движили в посока от Търговище към Попово през квартал „ Въбел “. Колите се блъснали след погрешно подхваната маневра „ изпреварване “ от страна на единия автомобил.

В резултат на конфликта едната кола излязла в ляво от пътното платно и се блъснала в спирка на градския превоз. Блъснати били и жена на 78 години и мъж на 91, които чакали рейс.

Двамата потърпевши са откарани в регионалната болница в Търговище, където и сега им се оказва здравна помощ. Според лекарите, няма заплаха за живота им.

Водачите на двата автомобила са тествани за вероятно съществуване на алкохол в издишания от тях въздух. Пробите им са негативни. До привършване на огледа на местопроизшествието и разчистването на пътя, преминаващите коли ще употребяват обходен маршрут по други улици в квартал „ Въбел “.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР