Възрастни хора в Пазарджишко са нападнати в деня, в който

...
Възрастни хора в Пазарджишко са нападнати в деня, в който
Коментари Харесай

С цел грабеж: Възрастни хора са нападнати в Пазарджишко /видео/

Възрастни хора в Пазарджишко са нападнати в деня, в който получили пенсиите си, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. Пострадалите са мъж на 77 и жена на 83 години. Нападателите са арестувани. Част от тях са с висящи каузи.
Малко след 20.30 ч. в пазарджишкото село Огняново мъж с качулка нахлул в къщата на 77-годишния Милан Чолаков и го заплашил с нож. Нападателят преобърнал цялата стая, само че не разкрил пенсията от 300 лева, която възрастният мъж взел в същия ден.
"Влезе тук, хвана ме за яката и сподели "Давай парите, другояче ще те заколя ", описа потърпевшият мъж.
На идващия ден в прилежащото село Алеко Константиново стара жена е нападната на улицата. 83-годишната Цветана Грозданова е пенсионирана учителка. Тя се прибирала от пощата, където взела пенсията си.
"Пресрещна ме и ме попита дали съм си взела пенсията. Посегна към чантата ми и избяга. Вътре беше портфейла ми с всички пари. Развиках се и започнах да рева ", оплака се Грозданова.
За броени часове полицията в Пазарджик съумява да арестувани нападателите.
"При случая на обир в Огняново е арестуван мъж на 29 години. Той е престъпно проявен, осъждан е. А във втория случай от Алеко Константиново са арестувани двама - на 18 и 19 години. единият от тях е престъпно проявен ", осведоми представителят на ОДП на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик Мирослав Стоянов.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР