Възрастната жена, за която Lupa.bg вчера ви информира, че е

...
Възрастната жена, за която Lupa.bg вчера ви информира, че е
Коментари Харесай

Жалко! Почина възрастната жена, отритната от болниците!

Възрастната жена, за която Lupa.bg през вчерашния ден ви осведоми, че е в тежко положение и нито едно болница в София не пожела да я приема поради неналичието на позитивен ПСР тест за ковид, умря! След няколко дни битка за живота си и пъклен страдания за нея и фамилията й, тя не съумя да победи ориста и неналичието на човещина в здравната ни система и работещите в нея.

Нейният внук - Димитър Славев, който по всякакъв начин се опитваше да помогне на баба си, карайки я от незабавно до незабавно поделение, показа тъгата си във Facebook. За да бъдат избегнати и други сходни трагични случаи.



В последните й часове той самичък сменял системата й с антибиотик, а банката за последно висяла, закачена на полилея в стаята й.

" Състоянието на здравната НИ система в една фотография! Разбира се, ще е нужно малко разяснение. Ето, ТОВА се случва, когато НЕ съдебномедицинска експертиза заболели от единствената болест, която се лекува в лечебните заведения у нас!

Та, от всичко, което написах дотук, задачата ми беше да ВИ/НИ покажа КАКВО ЩЕ съдебна експертиза случи с много от ВАС/НАС, в случай че се нуждаем от здравна помощ, само че НЕ съдебномедицинска експертиза заболели от ЕДИНСТВЕНАТА БОЛЕСТ, която сега се лекува в нашите лечебни заведения! Мисля, че не е нужно да разяснявам за коя тъкмо става въпрос. Иначе в този момент баба ми Е ДОБРЕ. СЪС СИГУРНОСТ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ... След като АДСКИТЕ МЪКИ, които й се наложи да изтърпи през тези няколко дни, те завършиха. Почина благата! ", изля скръбта си Димитър Славев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР